پنکیک نوتلامتعلق به سایت bestchef.recipes

رسپی از ماهنامه olive  فوریه ۲۰۱۷

۳۵ دقیقه | ۱۰ عدد | آسان

مواد لازم:

شیر ۱۵۰ میلی لیتر

نوتلا ۳ قاشق غذاخوری

کره ذوب شده ۲ قاشق غذاخوری

تخم مرغ ۱ عدد

شکر ۲ قاشق چایخوری

آرد ۱۰۰ گرم

پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری

یکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری

نمک ۱/۲ قاشق چایخوری

مواد لازم جهت تهیه سس:

شکلات تیره ۱۵۰ گرم

شیر ۱۰۰ میلی لیتر

سیروپ ۳-۴ قاشق غذاخوری (آپشنال-انتخابی)

طرز تهیه:

شیر و نوتلا را یا در ماکروویو یا در ظرف(پَن) بریزید و با شعله کم بگذارید تا آب بشن و بخورد هم برن. سپس بزارید تا سرد بشه.

بعد کره آب شده شکر و تخم مرغ را اضافه کنید و با ویسک هم بزنید.

مواد خشک (آرد،پودرکاکائو،بیکنیگ پودر و نمک) را با هم الک کنید

و به تدریج به مواد مرطوب اضافه کنید و با ویسک هم بزنید.

ظرف خود را روی شعله بگذارید تا داغ شود و کمی کره روی سطح آن بزنید.

سپس مقداری از مواد را برداشته و روی تابه بریزید (پنکیک شما قطری حدود ۱۰ سانتی متر داشته باشه)

وقتی سطح روی پینکیک شما پر از حباب شد میتونید برش گردونید تا روی دیگش هم بپزه.

تهیه سس:

در ظرف شیر را بریزید و بگذارید گرم شود

به تدریج شکلات را اضافه کنید و با ویسک هم بزنید تا یکدست و غلیظ شود.

برای سرو پنکیک ها از این سس استفاده کنید.