بقچه نان صدفی

بقچه نان و پنیر

بقچه نان و پنیر

چقد این بقچه نان و پنیرخوشگلن و چقد خوشمزه

زودتر برای درست کردن این خوشگلا دست بکار بشید.

مواد لازم:

شیر ولرم 100 میلی لیتر یا 1 پیمانه

مایه خمیر 1 قاشق سوپخوری

شکر 1 قاشق سوپخوری

تخم مرغ 1 عدد

ماست 1/2 پیمانه

روغن 1/2 پیمانه

سرکه 1 قاشق سوپخوری

نمک 1 قاشق چایخوری

بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

آرد به میزان لازم

پنیر سفید چوپان+پنیر گودا به میزان لازم

جعفری به میزان لازم

طرز تهیه بقچه نان و پنیر:

شیر،مایه خمیر،شکر را مخلوط کرده و کنار میگذاریم.

تخم مرغ،ماست، روغن،سرکه و نمک را مخلوط میکنیم.

خمیر مایه عمل آمده،بیکینگ پودر و آرد را اضافه میکنیم و خمیر میگیریم.

خمیر را در ظرف چرب شده و پوشیده تا 1 ساعت استراحت میدهیم.

خمیر را به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید.

هر قسمت را بصورت تقریبا گرد و نازک باز کنید.

روی خمیر را با چاقو خط های موازی بیاندازید.

از مواد میانی پنیر و جعفری روی آن بپاشید و بصورت مورب رول کنید.

ابتدا و انتهای خمیر را بهم بچسبانید.

اگواش کنید.

برای 15 دقیقه در فر از پیش گرم شده با دمای 200 درجه بپزید.

مشابه این تصویر

بقچه نان و پنیر

سایت آشپزی BestChef.recipes

5 پاسخ
    • مرضیه شایسته فرد
      مرضیه شایسته فرد گفته:

      خوشحالیم که از سایت ما استفاده کردید، من مرضیه هستم و آدرس اینستاگرامم هم marziye.shaysteh خوشحال میشم اونجا هم ببینمتون

      پاسخ
    • مرضیه شایسته فرد
      مرضیه شایسته فرد گفته:

      خوشحالیم که از سایت ما استفاده کردید، من مرضیه هستم و آدرس اینستاگرامم هم marziye.shaysteh خوشحال میشم اونجا هم ببینمتون

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ بیست هشت = سی چهار