Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

تارت به و زعفران

مواد لازم برای پوسته تارت:

آرد ۲۵۰ گرم

کره ۱۲۵ گرم

آب یخ ۲-۳ قاشق سوپخوری

زرده تخم مرغ ۲ عدد

طرز تهیه پوسته:

آرد و کره سرد را در غذاساز بریزید و ضربانی مخلوط کنید تا به شکل خرده نان درآید.

زرده تخم مرغ را اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم بزنید.

آب سرد را اضافه کنید و خمیر بگیرید.

خمیر را در کیسه نایلونی پهن کنید و ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.

مواد داخل تارت:

به ۲ عدد

شکر ۱ پیمانه

آب ۳۰۰ گرم

میخک، دارچین، جوز هندی و زعفران به میزان لازم

طرز تهیه:

به رو برش های نازک بزنید.

آب و شکر را روی حرارت بگذارید تا به جوش آید.

ادویه ها را اضافه کنید.

به را اضافه کنید.

اجازه دهید تا مواد غلیظ شود.

حدود ۴۵ دقیقه برای من روی شعله ملایم بود.

قالب های تارت تکنفره رو آرد پاشی کنید و خمیر بیندازید.

با مواد میانی خنک شده پر کنید.

برای ۳۰ دقیقه در فر ۱۶۰ درجه بپزید.

این میزان مواد به من ۷ تا تارت تکنفره داد. و در نهایت ینظرم کمی شیرینیش کم بود و میتونست یکم بیشتر باشه.

 

 

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *