Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

خمیر مایه

در بالا فیلمی گذاشتم از زمانی که خمیرمایه سالمه و در واقع داره عمل میاد.
اگر غیر از این بود بدونید که خمیر مایتون فاسد شده و دیگه مناسب کار نیست.
همیشه توی دستورهای نان ها مقداری آب یا شیر و شکر داریم
شکر در واقع تغذیه و محرک خمیر مایه است
نکته هایی که خیلی باید بهش دقت کنید اینه که
آب یا شیری که استفاده میکنید، سرد نباشه و خیلی داغ هم نباشه چون در هر صورت خمیر مایتون نابود میشه. حد گرماشون باید جوری باشه که دست نسوزه تقریبا هم دمای بدن.
ظرفتون تمیز و بدون چربی باشه
دمای محیط هم مناسب باشه. در مجاورت باد و سرما نباشه.
موارد بالا رو رعایت کنید خمیر مایتون بعد از حدااااکثر ده دقیقه فعال میشود.

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *