در بالا فیلمی گذاشتم از زمانی که خمیرمایه سالمه و در واقع داره عمل میاد.
اگر غیر از این بود بدونید که خمیر مایتون فاسد شده و دیگه مناسب کار نیست.
همیشه توی دستورهای نان ها مقداری آب یا شیر و شکر داریم
شکر در واقع تغذیه و محرک خمیر مایه است
نکته هایی که خیلی باید بهش دقت کنید اینه که
آب یا شیری که استفاده میکنید، سرد نباشه و خیلی داغ هم نباشه چون در هر صورت خمیر مایتون نابود میشه. حد گرماشون باید جوری باشه که دست نسوزه تقریبا هم دمای بدن.
ظرفتون تمیز و بدون چربی باشه
دمای محیط هم مناسب باشه. در مجاورت باد و سرما نباشه.
موارد بالا رو رعایت کنید خمیر مایتون بعد از حدااااکثر ده دقیقه فعال میشود.
اگر غیر از این بود بدونید که خمیر مایتون فاسد شده و دیگه مناسب کار نیست.
همیشه توی دستورهای نان ها مقداری آب یا شیر و شکر داریم
شکر در واقع تغذیه و محرک خمیر مایه است
نکته هایی که خیلی باید بهش دقت کنید اینه که
آب یا شیری که استفاده میکنید، سرد نباشه و خیلی داغ هم نباشه چون در هر صورت خمیر مایتون نابود میشه. حد گرماشون باید جوری باشه که دست نسوزه تقریبا هم دمای بدن.
ظرفتون تمیز و بدون چربی باشه
دمای محیط هم مناسب باشه. در مجاورت باد و سرما نباشه.
موارد بالا رو رعایت کنید خمیر مایتون بعد از حدااااکثر ده دقیقه فعال میشود.