دارچین

دارچین یکی از اولین هدایای درخور و مناسب پادشاهان بود.

دارچین به عنوان معجون عشق شناخته میشد و رومانی ها در حمام های خود از دارچین استفاده میکردن.

دارچین برای هضم غذا عالیه و ما در حال حاضر اونو به خیلی از وعده های غذاییمون اضافه می کنیم. ما میدونیم که اگر دارچین و به غذاهایی با کربوهیدرات بالا اضافه کنیم باعث میشه قند خیلی کم و اروم وارد جریان خون بشه و باعث افزایش سرعت بدن نسبت به ساخت انسولین میشه.

دارچین یک طعم الهی است پس چرا اونو بطور مستمر توی برنامه غذاییمون نزاریم؟

سایت آشپزی و شیرینی پزی

bestchefrecipes.ir/

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنجاه چهار + = پنجاه هفت