Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

رولت کدوحلوایی

باور کنید کدو از آنجه که تصور میکنید خوشمزه تره

مواد لازم:

تخم مرغ ۳ عدد

شکر ۱۰۰ گرم

پوره کدوحلوایی ۱۵۰ گرم

آرد ۹۰ گرم

دارچین یک دوم ق چ

میخک یک چهارم ق چ

جوش شیرین یک دوم ق چ

موادلازم کرم پنیری:

پنیر ماسکار پونه ۳۵۰ گرم

پودر شکر ۹۰ گرم

عصاره ی وانیل یک چهارم ق چ

خامه فرم گرفته ۵۰ گرم

فر را با دمای ۱۹۰ درجه روشن کنید تا کاملا گرم شود.

کف سینی را کاغذ انداخته چرب و آرد پاشی کنید و اضافه ارد را خالی کنید.

زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید. زرده را با نیمی از شکر زده تا روشن و کشدار شود سپس پوره کدوحلوایی را بیفزایید.

در ظرفی دیگر با پره های همزن تمیز سفیده ها را بزنید تا کاملا فرم بگیرد و باقی شکر را کم کم اضافه کنید.

مواد خشک الک شده را به همراه سفیده فرم گرفته به زرده اضافه کرده و دورانی هم بزنید.

طبقه بالای فر به مدت ۱۴ تا ۱۷ دقیقه قرار دهید

سپس رولت را از فر خارج کرده تا خنک شود و روی پارچه ای که از قبل روی آن را پودر شکر پاشیده ایم میاندازیم و رول میکنیم

بعد از ۳۰ دقیقه باز کرده کرم پنیری را روی آن میکشیم و مجدداً رول میکنیم.

طرز تهیه کرم پنیری: پنیر خامه ای، پودر شکر و عصاره ی وانیل را مخلوط کنید تا یکدست شود سپس خامه فرم گرفته را اضافه کرده و مخلوط نمایید.

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *