رولت کدوحلوایی

باور کنید کدو از آنجه که تصور میکنید خوشمزه تره

مواد لازم:

تخم مرغ ۳ عدد

شکر ۱۰۰ گرم

پوره کدوحلوایی ۱۵۰ گرم

آرد ۹۰ گرم

دارچین یک دوم ق چ

میخک یک چهارم ق چ

جوش شیرین یک دوم ق چ

موادلازم کرم پنیری:

پنیر ماسکار پونه ۳۵۰ گرم

پودر شکر ۹۰ گرم

عصاره ی وانیل یک چهارم ق چ

خامه فرم گرفته ۵۰ گرم

فر را با دمای ۱۹۰ درجه روشن کنید تا کاملا گرم شود.

کف سینی را کاغذ انداخته چرب و آرد پاشی کنید و اضافه ارد را خالی کنید.

زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید. زرده را با نیمی از شکر زده تا روشن و کشدار شود سپس پوره کدوحلوایی را بیفزایید.

در ظرفی دیگر با پره های همزن تمیز سفیده ها را بزنید تا کاملا فرم بگیرد و باقی شکر را کم کم اضافه کنید.

مواد خشک الک شده را به همراه سفیده فرم گرفته به زرده اضافه کرده و دورانی هم بزنید.

طبقه بالای فر به مدت ۱۴ تا ۱۷ دقیقه قرار دهید

سپس رولت را از فر خارج کرده تا خنک شود و روی پارچه ای که از قبل روی آن را پودر شکر پاشیده ایم میاندازیم و رول میکنیم

بعد از ۳۰ دقیقه باز کرده کرم پنیری را روی آن میکشیم و مجدداً رول میکنیم.

طرز تهیه کرم پنیری: پنیر خامه ای، پودر شکر و عصاره ی وانیل را مخلوط کنید تا یکدست شود سپس خامه فرم گرفته را اضافه کرده و مخلوط نمایید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ ده = پانزده