رولت هندوانه

خیلی جذابه نه؟

مواد لازم:

تخم مرغ ۵ عدد

شکر ۱۰۰ گرم

وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

آرد ۱۱۵ گرم

رنگ سبز و قرمز به میزان لازم (حدودا سه قطره)

پودر شکر به میزان لازم

خامه فرم گرفته ۲۵۰ گرم

سیروپ هندوانه ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

فر و رو دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید و اجازه بدید گرم بشه.

زرده ها و سفیده هارو جدا کنید.

سفیده هارو هم بزنید تا فرم بگیره و کمی از شکر و بصورت بارانی روش بپاشید و فرم دهید.

زرده ها و باقی شکر و وانیل را هم بزنید تا روشن و کشدار شود.

سفیده ها را با زرده بصورت دورانی هم بزنید آرد را کم کم افزوده و دورانی هم بزنید.

مواد را به دو نیم تقسیم کنید

نیمی را به رنگ سبز و نیمی را به رنگ قرمز در بیاورید.

روی سینی ۳۰*۴۰ آرد پاشی شده مواد را پخش میکنیم.

در فر به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه قرار داده

پس از پخت رولت را روی پارچه ای که پودر قند پاشیده ایم قرار داده و رول میکنیم.

برای نیم ساعت کنار میگیذاریم.

سپس رول را باز کرده خامه میزنیم.

 

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست سه + = بیست شش