رول بهاری

رسپی از ماهنامه you

آماده سازی ۲۰ دقیقه| ۱۰-۱۲ عدد رول بهاری

مواد لازم:

روغن ۱ قاشق سوپخوری

گوشت قرمز ۶۰۰-۷۰۰ گرم

شکر قهوه ای ۲ قاشق سوپخوری

سس سویا ۱/۴ پیمانه

روغن کنجد ۲ قاشق چایخوری

آبلیمو ۱ قاشق چایخوری

ترکیبی از کلم و کاهو و سبزیجات دلخواه با سس مایونز ۳۵۰ گرم

خمیر فیلو ۲۵۰ گرم

کره ذوب شده ۱/۴ پیمانه

کنجد ۱ قاشق سوپخوری

سویا سس و گشنیز برای سرو

طرز تهیه:

فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

سینی های فر را کاغذ بندازید.

۱- روغن را داخل تابه بریزید تا داغ شود، گوشت را اضافه کنید، تفت دهید تا بپزید.

سپس شکر، سس سویا، روغن کنجد، ابلیمو و ترکیب سالاد را اضافه کنید و مختصری تفت دهید سپس کنار بگذارید.

۲- خمیر های فیلو را به دو قسمت تقسیم کنید.

از مایه اماده شده در انتهای خمیر بریزید و دورتادور لبه خمیر را با کره ذوب شده چرب کنید و به داخل بر گردانید. و سپس رول کنید.

۳- رول ها را در سینی فر بپینید. و روی رول ها کره ذوب شده براش کنید و کنجد بپاشید.

برای ۱۵-۲۰ دقیقه در فر بماند تا طلایی شود.

با سویا سس و گشنیز سرو کنید.

طرز پیچیدن رول با خمیر یوفکا

نوش جاااان

1 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ پنجاه دو = شصت یک