Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

ریکوتا اسفناج

ریکوتا، اسفناج با خمیر فیلو

رسپی از ماهنامه you

مواد لازم پستو:

تخم کدوحلوایی تست شده ۱ پیمانه

گشنیز تازه ۱۲۰ گرم

سیر بزرگ خرد شده ۲ عدد

پنیر چدار رنده شده ۱/۲ پیمانه

روغن زیتون ۱ پیمانه

آب لیمو ۱ قاشق چایخوری

رنده پوست لیمو ۱/۴ قاشق چایخوری

مواد میانی:

پنیر ریکوتا ۳۰۰ گرم

۱ دسته اسفناج بدون ساقه خرد شده

زیتون سیاه ۶-۸ عدد خرد شده

خمیر فیلو:

خمیر فیلو ۵۰۰ گرم

کره ذوب شده

دانه کنجد

طرز تهیه:

فر را روی ۱۸۰ درجه روشن کنید. دو سینی فر را چرب و اماده کنید.

۱- پستو: دانه تخم کدو،گشنیز، سیر و پنیر را در غذاساز بریزید تا خرد شود. روغت زیتون، آبلیمو، پوست لیمو را اضافه کنید و مجددا با غذاساز مخلوط کنید تا مخلوط شود (دقت کنید ریز و خمیری نشود)

۲- مواد میانی را مخلوط کنید و یه قاشق از ان به پستو بیفزایید.

۳- خمیر های فیلو را به دو قسمت تقسیم کنید. روی آن کره بمالید.از مواد میانی روی ان بریزید و رول کنید.

۴- روی رول ها را کره بزنید و کنجد بپاشید. برای ۲۰ دقیقه بپزید.

طرز رول کردن: اینجا کلیک کنید.

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *