فرم دهی خامه

خامه لبنی شیرین شده منجمد را از فروشگاههای لوازم قنادی در بسته های ۱ تا ۵ کیلویی تهیه کنید.

به بسته های کوچک تقسیم کنید و فریز نمایید.

و هربار بسته به میزان مورد نیاز از فریزر در آورده و استفاده کنید.

******

وقتی خامه را از فریزر در می آوریم منجمد است.

  • صبر میکنیم تا یخ آن باز شود و مانند بستنی شل و ذوب شود.

(اگر وقتی خامه یخ است شروع به فرم دادن ان کنیم فرم نمیگیرد. اگر بیش از حد شل باشد باز هم فرم نمیگیرد.)

اگر دمای محیط خیلی گرم است. ظرفی که خامه در آن است در ظرف یخ قرار دهید. تا دیرتر آب شود.

  • باید میزان خامه ظرف و توان همزن شما با هم تطابق داشته باشد.

سپس با همزن شروع به زدن میکنیم

سرعت همزن نه آنقدر کند که خامه شل شده و از دست برود

نه آنقدر تند که گرمای همزن خامه را شل کند

خامه را میزنیم تا شروع به فرم گرفتن کنه و رنگش مات بشه.

  • خامه فرم داده شده اگر خیلی سفت شد و مناسب خامه کشی نبود مقداری شیر بهش اضافه کنید.
  • با مفتول سیم خامه را فرم میدهیم.

 

1 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه + هفت =