مرنگ (سفیده تخم مرغ) برای دکور کیک

مرنگ دکور کیک

رسپی مرنگ (دکور کیک) از سایت www.passionforbaking.com

مواد لازم :

1 پیمانه سفیده تخم مرغ

2 پیمانه شکر

1 قطره رنگ

1/2 قاشق چایخوری اسانس وانیل

طرز تهیه :

سفیده تخم مرغ و شکر را در یک ظرف میریزیم.

روی حرارت غیر مستقیم با ویسک هم میزنیم تا شکر حل شود.

وقتی شکر حل شد میریزم تو میکسر با سرعت پایین 4 دقیقه میزنیم.

سرعت و زیاد میکنیم و 3 دقیقه میزنیم.

رنگ و وانیل را اضافه میکنیم. 1 دقیقه میزنیم.

روی سینی ماسوره میکنیم(ماسوره wilton 1M Noxxle)

دمای فر از پیش گرم شده 95 درجه

برای 2 ساعت و 15 دقیقه

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ هشتاد هشت = هشتاد نه