مرنگ دکور کیک
رسپی مرنگ (دکور کیک) از سایت www.passionforbaking.com
مواد لازم :
1 پیمانه سفیده تخم مرغ
2 پیمانه شکر
1 قطره رنگ
1/2 قاشق چایخوری اسانس وانیل
طرز تهیه :
سفیده تخم مرغ و شکر را در یک ظرف میریزیم.
روی حرارت غیر مستقیم با ویسک هم میزنیم تا شکر حل شود.
وقتی شکر حل شد میریزم تو میکسر با سرعت پایین 4 دقیقه میزنیم.
سرعت و زیاد میکنیم و 3 دقیقه میزنیم.
رنگ و وانیل را اضافه میکنیم. 1 دقیقه میزنیم.
روی سینی ماسوره میکنیم(ماسوره wilton 1M Noxxle)
دمای فر از پیش گرم شده 95 درجه
برای 2 ساعت و 15 دقیقه