نانک‌های حلوایی

مواد لازم:

شکر ۵۵ گرم

شیر ولرم ۱۳۰ گرم

تخم مرغ کامل ۱ عدد

وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

روغن مایع ۵۰ گرم

آرد ۲۵۰ گرم

حلوا ۲۰۰ گرم

زرده تخم مرغ برای رومال

کنجد برای تزئین

طرز تهیه:

شکر را در شیر ولرم حل کرده و سپس خمیرمایه را روی سطح آب پاشیده و به آرامی مخلوط کنید تا تمام ذرات مرطوب شود.

بهتر است قبل از مخلوط کردن کمی صبر کنید تا ذرات خمیرمایه آب را جذب کرده و راحت‌تر حل شود. کنار بگذارید تا خمیرمایه عمل کند.

در ظرف دیگری تخم مرغ را با مفتول بزنید تا زرده و سفیده مخلوط شود. سپس مایه خمیر و روغن و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.

آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر جمع شود. خمیر را ورز هید و وقتی یکدست شد در کاسه ای که کف آن را چرب کرده اید برای ۱ ساعت استراحت دهید.

پس از استراحت از خمیر گلوله های کوچک بردارید و با دست باز کنید و در میان ان حلوا قرار دهید و خمیر را ببندید.

مجدد ۱۰ دقیقه استراحت دهید.

رومال کنید.

تزئین کنید.

در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه + چهار =