Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

نان ارده

موادلازم خمیر:
آرد: حدود۵٠٠ گرم
شکر: ١٢٠ گرم
مایه خمیرفورى: ١۵ گرم
نمک: ۴ گرم
تخم مرغ: ۶٠ گرم
آب: ٢٠٠ میلى لیتر
روغن کنجد: ١۵٠ میلى لیتر
موادلازم میانى:
ارده: ۵٠٠ گرم
گردو(پودرشده): ١٢۵ گرم
شکرقهوه اى: ١٠٠ گرم
دارچین: ٣ گرم
هل: ٢ گرم
موادلازم رویه:
زرده تخم مرغ: ۴٠ گرم
خامه صبحانه: ٢٠ گرم
خشخاش سیاه یا کنجد: به مقدار لازم
طرزتهیه خمیر:
خمیر مایه و نیمى از شکر و آب را مخلوط کرده و ١٠ دقیقه فرصت دهید تا خمیرمایه فعال شود. تخم مرغ، روغن، نمک، باقى شکر و خمیر مایه فعال شده را با هم ترکیب کرده و آرد را تا جایى بیافزایید که خمیر مطلوبى حاصل شود. خمیر را به مدت ١٠ دقیقه ورز دهید و در ظرف چرب شده اى به مدت ٢ ساعت با درپوش استراحت دهید. بعد از استراحت خمیر آن را به چانه هاى ۶٠ الى ٨٠ گرمى تقسیم کرده و مجدد ٣٠ دقیقه استراحت دهید. هر چانه را روى سطح کار به کمک وردنه باز کرده و از مواد میانى رویش یک لایه داده و آن را رول کرده و دور خودش بصورت مارپیچ پیچیده و فرم دهید.خمیر هاى پیچیده شده را در سینى فر قرار دهید و مجدد ٣٠ دقیقه استراحت دهید. فر را روى دماى ١٨٠ درجه سانتى گراد روشن کنید. روى خمیرها را با مواد رویه زرین کرده و خشخاش یا کنجد پاشیده و به مدت تقریبى ٣٠ دقیقه در فر قرار دهید. بعد از اطمینان از پخت نان ها را از فر خارج کرده و درون ظرف سرو چیده و میل نمایید.
طرزتهیه موادمیانى:
ارده را با شکر، گردو و دارچین و هل مخلوط کرده و مورداستفاده قرار دهید.
رسپی از احسانه بیگی

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *