نان رول اسفناج

انقد این خوشمزس که نگم براتون

مواد لازم خمیر:

شیر یا آب یا مخلوط هر دو ۱ پیمانه

شکر ۱ قاشق سوپخوری

پودر خمیر مایه فوری ۲ قاشق چایخوری

تخم مرغ ۱ عدد

پودر موسیر یک چهارم قاشق چایخوری(در صورت تمایل)

فلفل سیاه یک چهارم قاشق چایخوری

زردچوبه یک چهارم قاشق چایخوری

نمک یک قاشق چایخوری

ماست یا خامه صبحانه ۲ قاشق سوپخوری

روغن مایع با روغن زیتون یا کره یا روغن جامد ۵۰ گرم

آرد حدود ۴۵۰ گرم

سیاه دانه و کنجد برای تزئین

مواد میانی:

اسفناج شسته و خرد شده ۵۰۰ گرم تفت داده شده

فلفل دلمه ای رنگی نگینی خرد شده ۱ عدد تفت داده شده

ژامبون گوشت خرد شده ۱۵۰ گرم

پنیر پیتزای رنده شده ۵۰ گرم

سیر خام پوره شده ۲ حبه

پیاز نگینی ۱ عدد سرخ شده بدون روغن

نمک یک قاشق چایخوری

فلفل یک دوم قاشق چایخوری

زردچوبه یک چهارم قاشق چایخوری

جوز هندی یک هشتم قاشق چایخوری

و اما طرز تهیه:

تمام مواد میانی را مخلوط کرده و کنار بگذارید.

برای تهیه خمیر ابتدا خمیر مایه را عمل بیاورید با رعایت نکاتی که در پست خمیر مایه ذکر شده است.

تمام مواد خشک را با هم مخلوط کرده و الک نمایید.

کمی از آرد را به خمیر مایه اضافه کنید و ورز دهید، سپس روغن را بیفزایید و مجددا آرد.

توجه داشته باشید که آرد به تدریج اضافه میشود، ممکن است مقداری از آرد مازاد باشد.

خمیر نرم و لطیف که بدست آمد آن را برای مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت در کاسه چرب شده قرار میدهیو تا حجم آن دو برابر شود.

سپس

خمیر را در ابعاد ۳۰ در ۴۰ باز کرده و مواد میانی را روی آن میگذاریم و رول میکنیم. توجه داشته باشید مواد میانی از گوشه ها دو سانتی متر فاصله داشته باشند. گوشه ها را میتوانید با آب مرطوب کرده و سپس رول کنید.

روی رول آماده میتوانید با آب، شیر یا تخم مرغ رومال کنید و سیاه دانه بپاشید.

در فر ۱۸۰ درجه از پیش گرم شده

برای رول های بزرگ بین ۳۰ تا ۴۰ دقیقه

و رول های کوچک  بین ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید.

دستور فوق از صالحه دردائی در ماهنامه هنرآشپزی

نوش جان

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک + چهار =