Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

نان رول اسفناج

انقد این خوشمزس که نگم براتون

مواد لازم خمیر:

شیر یا آب یا مخلوط هر دو ۱ پیمانه

شکر ۱ قاشق سوپخوری

پودر خمیر مایه فوری ۲ قاشق چایخوری

تخم مرغ ۱ عدد

پودر موسیر یک چهارم قاشق چایخوری(در صورت تمایل)

فلفل سیاه یک چهارم قاشق چایخوری

زردچوبه یک چهارم قاشق چایخوری

نمک یک قاشق چایخوری

ماست یا خامه صبحانه ۲ قاشق سوپخوری

روغن مایع با روغن زیتون یا کره یا روغن جامد ۵۰ گرم

آرد حدود ۴۵۰ گرم

سیاه دانه و کنجد برای تزئین

مواد میانی:

اسفناج شسته و خرد شده ۵۰۰ گرم تفت داده شده

فلفل دلمه ای رنگی نگینی خرد شده ۱ عدد تفت داده شده

ژامبون گوشت خرد شده ۱۵۰ گرم

پنیر پیتزای رنده شده ۵۰ گرم

سیر خام پوره شده ۲ حبه

پیاز نگینی ۱ عدد سرخ شده بدون روغن

نمک یک قاشق چایخوری

فلفل یک دوم قاشق چایخوری

زردچوبه یک چهارم قاشق چایخوری

جوز هندی یک هشتم قاشق چایخوری

و اما طرز تهیه:

تمام مواد میانی را مخلوط کرده و کنار بگذارید.

برای تهیه خمیر ابتدا خمیر مایه را عمل بیاورید با رعایت نکاتی که در پست خمیر مایه ذکر شده است.

تمام مواد خشک را با هم مخلوط کرده و الک نمایید.

کمی از آرد را به خمیر مایه اضافه کنید و ورز دهید، سپس روغن را بیفزایید و مجددا آرد.

توجه داشته باشید که آرد به تدریج اضافه میشود، ممکن است مقداری از آرد مازاد باشد.

خمیر نرم و لطیف که بدست آمد آن را برای مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت در کاسه چرب شده قرار میدهیو تا حجم آن دو برابر شود.

سپس

خمیر را در ابعاد ۳۰ در ۴۰ باز کرده و مواد میانی را روی آن میگذاریم و رول میکنیم. توجه داشته باشید مواد میانی از گوشه ها دو سانتی متر فاصله داشته باشند. گوشه ها را میتوانید با آب مرطوب کرده و سپس رول کنید.

روی رول آماده میتوانید با آب، شیر یا تخم مرغ رومال کنید و سیاه دانه بپاشید.

در فر ۱۸۰ درجه از پیش گرم شده

برای رول های بزرگ بین ۳۰ تا ۴۰ دقیقه

و رول های کوچک  بین ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید.

دستور فوق از صالحه دردائی در ماهنامه هنرآشپزی

نوش جان

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *