نان گل رز

مواد لازم:

شیر 130 گرم

شکر 35 گرم

خمیرمایه فوری 4 گرم

تخم مرغ کوچک با چنگال زده شده 1 عدد

نمک 1/4 قاشق چایخوری

دارچین 1/4 قاشق چایخوری

آرد قنادی 275 گرم

کره 25 گرم ذوب شده

مواد برای رومال:

زرده تخم مرغ 1 عدد

شیر 2 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

شیر ولرم را به همراه یک قاشق چایخوری از شکر و خمیر مایه مخلوط کرده روی آن را بپوشانید و کنار بگذارید تا عمل بیاید.

تخم مرغ، نمک و دارچین را مخلوط کنید.

یک سوم از آرد را اضافه کنید.

کره را اضافه کنید.

و مابقی آرد را کم کم بیفزایید تا خمیر شکل گیرد.

خمیر را حدود 10 دقیقه ورز دهید و در ظرف تمیزی که کف آن را چرب کرده اید استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.

پس از استراحت

خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز کنید.

با کاتر گرد به قطر 5 سانت کاتر بزنید.

خمیرهای گرد را کمی مماس به هم مانند تصویر روی هم بچینید.

از وسط برش بدهید.

و هر طرف را رول کنید تا گل تشکیل شود.

در ظرف تارت با قطر 10 سانتی5 یا 6 گل رز بچینید.

مجدد 20 دقیقه استراحت دهید.

با زرده و شیر مخلوط شده رومال کنید.

و در فر 180 درجه حدود 15-20 دقیقه بپزید.

سپس روی توری بگذارید تا خنک شود.

سپس میتوانید با عسل رقیق شده روی نان ها بمالید یا می توانید شکر بپاشید.

نوش جان

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ سی نه = چهل