رسپی از ماهنامه olive
۱۵ دقیقه | سرو برای ۲ نفر| آسان
پاستا ۱۵۰ گرم
سیر ۱ حبه خرد شده
روغن زیتون
فلفل قرمز ، فلفل سیاه هر کدام ۱/۴ قاشق چایخوری
میگوی تازه ۲۰۰ گرم
جعفری تازه خرد شده به میزان لازم
آب لیمو تازه ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
۱- پاستاها در آب و نمک در حال جوش بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه تا نرم شود.سپس آبکشی کنید و یک لیوان از آب آن را نگهدارید.
۲- در همین حال، سیر را با چند قاشق روغن به مدت ۳ دقیقه سرخ کنید.
پاپریکا و فلفل را اضافه کنید. یه تفت کوچک و سپس میگو را اضافه کنید. ۳ دقیقه تفت دهید تا رنگ میگوها صورتی بشه و بپزه.
۳- آب لیمو را ا ضافه کنید. پاستاها را اضافه کنید. چند قاشق غذاخوری از آبی که باهاش پاستارو پخته بودین و همه رو با هم مخلوط کنید. جعفری روش بریزد و سرو کنید.