پاستا با میگو

رسپی از ماهنامه  olive

۱۵ دقیقه | سرو برای ۲ نفر| آسان

پاستا ۱۵۰ گرم

سیر ۱ حبه خرد شده

روغن زیتون

فلفل قرمز ، فلفل سیاه هر کدام ۱/۴ قاشق چایخوری

میگوی تازه ۲۰۰ گرم

جعفری تازه خرد شده به میزان لازم

آب لیمو تازه ۱/۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

۱- پاستاها در آب و نمک در حال جوش بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه تا نرم شود.سپس آبکشی کنید و یک لیوان از آب آن را نگهدارید.

۲- در همین حال، سیر را با چند قاشق روغن به مدت ۳ دقیقه سرخ کنید.

پاپریکا و فلفل را اضافه کنید. یه تفت کوچک و سپس میگو را اضافه کنید. ۳ دقیقه تفت دهید تا رنگ میگوها صورتی بشه و بپزه.

۳- آب لیمو را  ا ضافه کنید. پاستاها را اضافه کنید. چند قاشق غذاخوری از آبی که باهاش پاستارو پخته بودین و همه رو با هم مخلوط کنید. جعفری روش بریزد و سرو کنید.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ شصت هفت = شصت هشت