Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

پاناکوتا خرمالو

مواد لازم:
ژلاتین ۱۶ گرم
آب نصف پیمانه
خامه صبحانه ۴۰۰ گرم
شیر نصف پیمانه
شکر نصف پیمانه
خرمالوی پوره شده ۵ عدد
کمی وانیل
طرز تهیه:
اول از همه شونزده گرم پودر ژلاتین رو روی نصف پیمونه آب بپاشین و به حالت بن ماری اجازه بدین تا ژلاتین آب بشه.
بعد چهارصد گرم خامه صبحانه، نصف پیمانه شیر، نصف پیمانه شکر و یک هشتم قاشق چایخوری وانیل رو تو یه قابلمه دیگه بریزین و با یه همزن دستی شروع به هم زدنشون کنین. حتما حرارت ملایم باشه و مایه اصلا جوش نیاد همین که یکم گرم بشه و شکر کاملا حل بشه، کافیه.
پوره خرمالو رو به مایه پاناکوتا اضافه کنین و هم بزنین مرحله ی آخرم اضافه کردن مخلوط ژلاتین و باز هم زدنه حالا مایه پاناکوتا رو تو قالباتون بریزین و یه دو سه ساعتی تو یخچال بذارینشون تا خودشنو بگیره. نووووش جاااان

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *