مواد لازم:
ژلاتین ۱۶ گرم
آب نصف پیمانه
خامه صبحانه ۴۰۰ گرم
شیر نصف پیمانه
شکر نصف پیمانه
خرمالوی پوره شده ۵ عدد
کمی وانیل
طرز تهیه:
اول از همه شونزده گرم پودر ژلاتین رو روی نصف پیمونه آب بپاشین و به حالت بن ماری اجازه بدین تا ژلاتین آب بشه.
بعد چهارصد گرم خامه صبحانه، نصف پیمانه شیر، نصف پیمانه شکر و یک هشتم قاشق چایخوری وانیل رو تو یه قابلمه دیگه بریزین و با یه همزن دستی شروع به هم زدنشون کنین. حتما حرارت ملایم باشه و مایه اصلا جوش نیاد همین که یکم گرم بشه و شکر کاملا حل بشه، کافیه.
پوره خرمالو رو به مایه پاناکوتا اضافه کنین و هم بزنین مرحله ی آخرم اضافه کردن مخلوط ژلاتین و باز هم زدنه حالا مایه پاناکوتا رو تو قالباتون بریزین و یه دو سه ساعتی تو یخچال بذارینشون تا خودشنو بگیره. نووووش جاااان
یک پاسخ
After I initially left a comment I seem to have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on each time a comment is added I get four emails with the exact same comment. Perhaps there is a means you are able to remove me from that service? Thanks!