کاپ کیک موز و شکلات تیره و باترکریم شکر قهوه ای

کاپ کیک موز و شکلات تیره

رسپی کاپ کیک موز و شکلات تیره و باترکریم شکر قهوه ای از سایت http://elciervo.co

خب اول بریم سراغ درست کردن کاپ کیک

رسپی برای 6 عدد کاپ کیک

مواد لازم:

آرد قنادی 100 گرم

شکر قهوه ای 60 گرم

بیکینگ پودر 3/4 قاشق چایخوری

نمک 1/4 قاشق چایخوری

موز پوره شده 150 گرم

تخم مرغ بزرگ 1 عدد

کره 60 گرم

شیر 60 گرم

شکلات تلخ خرد شده 50 گرم

کاپ کیک موز و شکلات

طرز تهیه:

1- فر را روی 175 درجه سانتی گراد روشن کنید.

2- در یه ظرف متوسط، تخم مرغ، شیر میکس کنید و کنار بگذارید.

3- در ظرفی (ترجیحا کاسه استند میکسر) آرد، بیکینگ پودر، نمک،شکر را برای 2 دقیقه دور کم بزنید. کره را اضافه کنید.1/3 شیر را اضافه کنید و با سرعت پایین هم بزنید تا میکس شود. سپس سرعت را به متوسط برسانید و دو دقیقه دیگر بزنید. 1/3 باقی شیر را اضافه کنید و هم بزنید(برای 20 ثانیه)

4- موز له شده رو اضافه کنید و با سرعت متوسط بزنید تا بافتی نرم پیدا کنه و خوب میکس بشه.

5- شکلات های خرد شده رو اضافه کنید. و مقداری را برای روی کاپ کیک نگه دارید.

6- کپسول ها را در قالب مافن بگذارید و کپسول ها را تا 2/3 پر کنید. رویش شکلات بریزید و در صورت تمایل مقداری دارچین.

7- برای 20 دقیقه در فر بزارید تا روش قهوه ای بشه.

سپس از فر در بیارید و بازرید تا سرد بشه.

حالا مواد لازم جهت تهیه باترکریم ایتالیایی با شکر قهوه ای:

سفیده تخم مرغ 70 گرم

شکر قهوه ای 100 گرم

آب 35 گرم

کره 125 گرم

طرز تهیه:

شکر و آب را توی ساسپن (ظرف) بریزید روی شعله متوسط بزارید هم بزنید تا شکر کامل حل بشه و غلیظ بشه (سیروپ مانند).حدود 8 تا 10 دقیقه

سفیده تخم مرغ ها را با همزن بزنید تا فرم بگیرد. کم کم از سیروپ بهش اضافه کنید و هم بزنید.

کره رو اضافه کنید و با سرعت کم همزن بزنید تا باترکریم آماده شود.

در صورت تمایل چند قطره رنگ اضافه کنید.

 

 

4 پاسخ
    • مرضیه شایسته فرد
      مرضیه شایسته فرد گفته:

      خداروشکر که مورد پسند شما بود این پست.از شما ممنونم

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنجاه دو + = شصت دو