Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

کاپ کیک موز و شکلات

کاپ کیک موز و شکلات تیره و باترکریم شکر قهوه ای

کاپ کیک موز و شکلات تیره

رسپی کاپ کیک موز و شکلات تیره و باترکریم شکر قهوه ای از سایت http://elciervo.co

خب اول بریم سراغ درست کردن کاپ کیک

رسپی برای 6 عدد کاپ کیک

مواد لازم:

آرد قنادی 100 گرم

شکر قهوه ای 60 گرم

بیکینگ پودر 3/4 قاشق چایخوری

نمک 1/4 قاشق چایخوری

موز پوره شده 150 گرم

تخم مرغ بزرگ 1 عدد

کره 60 گرم

شیر 60 گرم

شکلات تلخ خرد شده 50 گرم

کاپ کیک موز و شکلات

طرز تهیه:

1- فر را روی 175 درجه سانتی گراد روشن کنید.

2- در یه ظرف متوسط، تخم مرغ، شیر میکس کنید و کنار بگذارید.

3- در ظرفی (ترجیحا کاسه استند میکسر) آرد، بیکینگ پودر، نمک،شکر را برای 2 دقیقه دور کم بزنید. کره را اضافه کنید.1/3 شیر را اضافه کنید و با سرعت پایین هم بزنید تا میکس شود. سپس سرعت را به متوسط برسانید و دو دقیقه دیگر بزنید. 1/3 باقی شیر را اضافه کنید و هم بزنید(برای 20 ثانیه)

4- موز له شده رو اضافه کنید و با سرعت متوسط بزنید تا بافتی نرم پیدا کنه و خوب میکس بشه.

5- شکلات های خرد شده رو اضافه کنید. و مقداری را برای روی کاپ کیک نگه دارید.

6- کپسول ها را در قالب مافن بگذارید و کپسول ها را تا 2/3 پر کنید. رویش شکلات بریزید و در صورت تمایل مقداری دارچین.

7- برای 20 دقیقه در فر بزارید تا روش قهوه ای بشه.

سپس از فر در بیارید و بازرید تا سرد بشه.

حالا مواد لازم جهت تهیه باترکریم ایتالیایی با شکر قهوه ای:

سفیده تخم مرغ 70 گرم

شکر قهوه ای 100 گرم

آب 35 گرم

کره 125 گرم

طرز تهیه:

شکر و آب را توی ساسپن (ظرف) بریزید روی شعله متوسط بزارید هم بزنید تا شکر کامل حل بشه و غلیظ بشه (سیروپ مانند).حدود 8 تا 10 دقیقه

سفیده تخم مرغ ها را با همزن بزنید تا فرم بگیرد. کم کم از سیروپ بهش اضافه کنید و هم بزنید.

کره رو اضافه کنید و با سرعت کم همزن بزنید تا باترکریم آماده شود.

در صورت تمایل چند قطره رنگ اضافه کنید.

 

 

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

4 پاسخ

    1. خداروشکر که مورد پسند شما بود این پست.از شما ممنونم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *