Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

کاپ کیک چای

کاپ کیک چای تجربه ای نو برای عصرانه

کاپ کیک چای

رسپی کاپ کیک چای از سایت http://elciervo.co

مواد لازم:

شیر 150 میلی لیتر

دارچین 1/2 قاشق چایخوری

چوب دارچین 3 عدد

1/4 پودر زنجبیل یا یکم از زنجبیل تازه

1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه

2 دانه هل

2-4 بادیان بومی

2 تیبگ چای سیاه

طرز تهیه:

شیر را گرم کنید و قبل از اینکه به جوش بیاید، تمام مواد را بهش اضافه کنید و اجازه بدید سرد بشه.

 

مواد لازم: 6 عدد کاپ کیک

آرد 100 گرم

شکر 80 گرم

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

نمک 1/4 قاشق چایخوری

80 گرم از موادی که با شیر درست کردیم

تخم مرغ بزرگ 1 عدد

1/2 وانیل یا 1 چوب وانیل

80 گرم کره

1 قاشق چایخوری دارچین

طرز تهیه:

1- فر را روی 160 درجه سانتی گراد روشن کنید.

2- در یه ظرف،تخم مرغ، شیرچای و وانیل را مخلوط کنید.

3- در یک ظرف، آرد،شکر،بیکینگ پودر، نمک را با دور کند برای دو دقیقه هم بزنید. کره را اضافه کنید. و 1/3 از ترکیب  شیرچای، هم بنزید تا مواد مخلوط شود.

4- در دو مرحله دیگر مواد را اضافه میکنیم و هم میزنیم. (هر مرحله 20 ثانیه هم بنزید.)

5- 3/4 کاپ کیک ها را پر کنید. روش کمی دارچین بپاشید.

6- برای 20 دقیقه بپزید تا روش طلایی بشه.

*

باتر کریم وانیلی برای فراستینگ

مواد لازم:

کره نرم 125 گرم

آیسینگ شوگر 200 گرم

شیرچای 2 قاشق چایخوری

وانیل 1/2 قاشق چایخوری

رنگ ژله ای دلخواه

طرز تهیه:

کره را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا کمرنگ بشه.

ایسینگ شوگر و اضافه کنید،وانیل و شیرچای را اضافه کنید برای  دقیقه بزنید. سرعت را به متوسط افزایش دهید. و رنگ دلخواه را اضافه کنید.

*عصرانه خوب و خوشی را برای شما آرزومندیم بهترین رسپی ها و مقالات آشپزی را با ما درکانون گرم خانه خود تجربه کنید.

BestChef.Recipes

 

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *