کاپ کیک چای
رسپی کاپ کیک چای از سایت http://elciervo.co
مواد لازم:
شیر 150 میلی لیتر
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
چوب دارچین 3 عدد
1/4 پودر زنجبیل یا یکم از زنجبیل تازه
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
2 دانه هل
2-4 بادیان بومی
2 تیبگ چای سیاه
طرز تهیه:
شیر را گرم کنید و قبل از اینکه به جوش بیاید، تمام مواد را بهش اضافه کنید و اجازه بدید سرد بشه.
مواد لازم: 6 عدد کاپ کیک
آرد 100 گرم
شکر 80 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
80 گرم از موادی که با شیر درست کردیم
تخم مرغ بزرگ 1 عدد
1/2 وانیل یا 1 چوب وانیل
80 گرم کره
1 قاشق چایخوری دارچین
طرز تهیه:
1- فر را روی 160 درجه سانتی گراد روشن کنید.
2- در یه ظرف،تخم مرغ، شیرچای و وانیل را مخلوط کنید.
3- در یک ظرف، آرد،شکر،بیکینگ پودر، نمک را با دور کند برای دو دقیقه هم بزنید. کره را اضافه کنید. و 1/3 از ترکیب شیرچای، هم بنزید تا مواد مخلوط شود.
4- در دو مرحله دیگر مواد را اضافه میکنیم و هم میزنیم. (هر مرحله 20 ثانیه هم بنزید.)
5- 3/4 کاپ کیک ها را پر کنید. روش کمی دارچین بپاشید.
6- برای 20 دقیقه بپزید تا روش طلایی بشه.
*
باتر کریم وانیلی برای فراستینگ
مواد لازم:
کره نرم 125 گرم
آیسینگ شوگر 200 گرم
شیرچای 2 قاشق چایخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
رنگ ژله ای دلخواه
طرز تهیه:
کره را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا کمرنگ بشه.
ایسینگ شوگر و اضافه کنید،وانیل و شیرچای را اضافه کنید برای دقیقه بزنید. سرعت را به متوسط افزایش دهید. و رنگ دلخواه را اضافه کنید.
*عصرانه خوب و خوشی را برای شما آرزومندیم بهترین رسپی ها و مقالات آشپزی را با ما درکانون گرم خانه خود تجربه کنید.
یک پاسخ
سلام.ممنون .خیلی خوب بود.از
دست اندرکاران وبسایت به این خوبی سپاسگزارم