کاپ کیک چای تجربه ای نو برای عصرانه

کاپ کیک چای

رسپی کاپ کیک چای از سایت http://elciervo.co

مواد لازم:

شیر 150 میلی لیتر

دارچین 1/2 قاشق چایخوری

چوب دارچین 3 عدد

1/4 پودر زنجبیل یا یکم از زنجبیل تازه

1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه

2 دانه هل

2-4 بادیان بومی

2 تیبگ چای سیاه

طرز تهیه:

شیر را گرم کنید و قبل از اینکه به جوش بیاید، تمام مواد را بهش اضافه کنید و اجازه بدید سرد بشه.

 

مواد لازم: 6 عدد کاپ کیک

آرد 100 گرم

شکر 80 گرم

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

نمک 1/4 قاشق چایخوری

80 گرم از موادی که با شیر درست کردیم

تخم مرغ بزرگ 1 عدد

1/2 وانیل یا 1 چوب وانیل

80 گرم کره

1 قاشق چایخوری دارچین

طرز تهیه:

1- فر را روی 160 درجه سانتی گراد روشن کنید.

2- در یه ظرف،تخم مرغ، شیرچای و وانیل را مخلوط کنید.

3- در یک ظرف، آرد،شکر،بیکینگ پودر، نمک را با دور کند برای دو دقیقه هم بزنید. کره را اضافه کنید. و 1/3 از ترکیب  شیرچای، هم بنزید تا مواد مخلوط شود.

4- در دو مرحله دیگر مواد را اضافه میکنیم و هم میزنیم. (هر مرحله 20 ثانیه هم بنزید.)

5- 3/4 کاپ کیک ها را پر کنید. روش کمی دارچین بپاشید.

6- برای 20 دقیقه بپزید تا روش طلایی بشه.

*

باتر کریم وانیلی برای فراستینگ

مواد لازم:

کره نرم 125 گرم

آیسینگ شوگر 200 گرم

شیرچای 2 قاشق چایخوری

وانیل 1/2 قاشق چایخوری

رنگ ژله ای دلخواه

طرز تهیه:

کره را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا کمرنگ بشه.

ایسینگ شوگر و اضافه کنید،وانیل و شیرچای را اضافه کنید برای  دقیقه بزنید. سرعت را به متوسط افزایش دهید. و رنگ دلخواه را اضافه کنید.

*عصرانه خوب و خوشی را برای شما آرزومندیم بهترین رسپی ها و مقالات آشپزی را با ما درکانون گرم خانه خود تجربه کنید.

BestChef.Recipes

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهل + = چهل نه