کاپ کیک کدوحلوایی، دارچین  و خامه

مواد لازم:

کره ۱۰۰ گرم

شکر قهوه ای ¾ پیمانه

تخم مرغ ۲ عدد

پوره کدوحلوایی ۱ و ½ پیمانه

آرد ۱ و ½ پیمانه

بیکینگ پودر ۱ و ¼ قاشق چایخوری

جوش شیرین ½ قاشق چایخوری

نمک ¼ قاشق چایخوری

ادویه ها:

دارچین ۲ قاشق چایخوری

زنجبیل ۱ قاشق چایخوری

جوز هندی ½ قاشق چایخوری

هل ۱/ قاشق چایخوری

میخک ½ قاشق چایخوری

فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چایخوری

و خامه قنادی به میزان لازم

طرز تهیه:

کره، شکر، کدو حلوایی، تخم مرغ و مخلوط کنید. (مایه رقیق است)

مواد خشک را بیفزایید.

در قالب مافن کپسول بندازید و از نیم پیشتر کپسول ها را پر کنید.

در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.

نوش جان

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ نه = یازده