کیک موکا و گردو

مواد لازم :
. تخم مرغ ۵ عدد
.شکر ۲۰۰ گرم
.وانیل مایع ۱ قاشق چایخوری ( پودری ۱/۳ ق چ )
. روغن مایع ۵۰ گرم ( حدودا ۱/۴ پیمانه )
.پودر کاکایٔو ۳ قاشق غذاخوری
. پودر قهوه با نسکافه فوری ۱ قاشق غذاخوری
.آب جوش ۱/۳ پیمانه (۷۰ گرم )
.گردو خرد شده نصف پیمانه
. آرد ۱ پیمانه (۱۲۰ گرم )
.بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری ( ۸ گرم)
نمک ۱/۳ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
.
.ابتدا قالبتون رو‌با یه تیکه کره یا روغن جامد حسابی چرب کنید و با الک آرد پاشی کنید طوری که یک لایه آرد نازک کلِ قالب رو بگیره، اضافیش رو خالی کنید و بزارید داخل فریزر تا یخ بزنه
.
بعد فر رو روی ۱۸۰ درجه روشن میکنیم تا گرم شه
.
. بعد زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا میکنیم
.سفیده رو‌با همزن برقی حسااابی میزنیم تا فرم‌ بگیره، بعد میزاریمش داخل یخچال تا آب نندازه
. حالا زرده هارو با شکر و وانیل اونقدری میزنیم تا کرم رنگ بشه و‌حجم بگیره بعد روغن رو اضافه میکنیم و یه همه کوچولو میزنیم
. پودر قهوه رو داخل آب جوش حل میکنیم و‌به همراه گردو به موادمون اضافی میکنیم و مخلوط میکنیم
.
.
حالا آرد+پودر کاکایٔو + بکینگ پودر و‌نمک رو روی مواد زرده اَلک میکنیم و با هم فولد میکنیم ( با لیسک زیر و‌رو‌میکنیم تا به خورد هم برن )
. بعد سفیده رو تو سه مرحله به مواد اضافه کرده و با هم ترکیبشون میکنیم
. قالب رو از فریزر بیرون آورده و‌مواد رو داخلش میریزیم و‌میزاریم داخل فر تا به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزه
امیدوارم‌ درست کنید و نوش جان کنید

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ هفتاد چهار = هفتاد نه