رسپی از ماهنامه you
مدت زمان پخت ۳۰ دقیقه| سرو برای ۴ نفر
مواد لازم:
بادمجان ۴ عدد
نمک و فلفل
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
مواد میانی:
روغن زیتون ۳۰ میلی لیتر(۲ قاشق غذاخوری)
سیر ۲ عدد خرد شده
گوجه خرد شده ۴۱۰ گرم
شکر قهوه ای ۱قاشق غذاخوری
نمک و فلفل تازه
پنیرموتزارلا رنده شده ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
فر را روی ۲۰۰ درجه روشن کنید.
سینی فر را کاغذ بندازید و چرب کنید.
۱- یادمجان ها را از وسط نصف کنید. بادمجان ها را با یه اسکوپ خالی کنید بزارید تو سینی فر روش روغن زیتون بزنید و نمک و فلفل بپاشید. در فر به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.
۲- گوشت بادمجون و که خالی کرده بودیم ریز خرد میکنیم. در ظرفی روغن میرزیم تا داغ بشه. بعد سیر و بادمجان و سرخ میکنیم.
گوجه و شکر را اضافه میکنیم و میزاریم تا بجوشد و غلیظ بشه در اخر نمک و فلفل اضافه میکنیم.
۳- فر را روی گریل میزاریم.
با قاشق از مواد میانی داخل بادمجان ها میریزیم. پنیر موتزارلا روش میریزیم.
و گریل میکنیم تا روش طلایی بشه.
حواستون باشه نسوزه! فقط برای چند دقیقه.
ساده و خوشمزه
نوش جاااان
سایت آشپزی و شیرینی پزی
bestchefrecipes.ir/