Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

بادمجام شکم پر

بادمجان پر شده

رسپی از ماهنامه you

مدت زمان پخت ۳۰ دقیقه| سرو برای ۴ نفر

مواد لازم:

بادمجان ۴ عدد

نمک و فلفل

روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری

مواد میانی:

روغن زیتون ۳۰ میلی لیتر(۲ قاشق غذاخوری)

سیر ۲ عدد خرد شده

گوجه خرد شده ۴۱۰ گرم

شکر قهوه ای ۱قاشق غذاخوری

نمک و فلفل تازه

پنیرموتزارلا رنده شده ۱۰۰ گرم

طرز تهیه:

فر را روی ۲۰۰ درجه روشن کنید.

سینی فر را کاغذ بندازید و چرب کنید.

۱- یادمجان ها را از وسط نصف کنید. بادمجان ها را با یه اسکوپ خالی کنید بزارید تو سینی فر روش روغن زیتون بزنید و نمک و فلفل بپاشید. در فر به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

۲- گوشت بادمجون و که خالی کرده بودیم ریز خرد میکنیم. در ظرفی روغن میرزیم تا داغ بشه. بعد سیر و بادمجان و سرخ میکنیم.

گوجه و شکر را اضافه میکنیم و میزاریم تا بجوشد و غلیظ بشه در اخر نمک و فلفل اضافه میکنیم.

۳- فر را روی گریل میزاریم.

با قاشق از مواد میانی داخل بادمجان ها میریزیم. پنیر موتزارلا روش میریزیم.

و گریل میکنیم تا روش طلایی بشه.

حواستون باشه نسوزه! فقط برای چند دقیقه.

ساده و خوشمزه

نوش جاااان

سایت آشپزی و شیرینی پزی

bestchefrecipes.ir/

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *