بقچه نان و پنیر
چقد این بقچه نان و پنیرخوشگلن و چقد خوشمزه
زودتر برای درست کردن این خوشگلا دست بکار بشید.
مواد لازم:
شیر ولرم 100 میلی لیتر یا 1 پیمانه
مایه خمیر 1 قاشق سوپخوری
شکر 1 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 1 عدد
ماست 1/2 پیمانه
روغن 1/2 پیمانه
سرکه 1 قاشق سوپخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
آرد به میزان لازم
پنیر سفید چوپان+پنیر گودا به میزان لازم
جعفری به میزان لازم
طرز تهیه بقچه نان و پنیر:
شیر،مایه خمیر،شکر را مخلوط کرده و کنار میگذاریم.
تخم مرغ،ماست، روغن،سرکه و نمک را مخلوط میکنیم.
خمیر مایه عمل آمده،بیکینگ پودر و آرد را اضافه میکنیم و خمیر میگیریم.
خمیر را در ظرف چرب شده و پوشیده تا 1 ساعت استراحت میدهیم.
خمیر را به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید.
هر قسمت را بصورت تقریبا گرد و نازک باز کنید.
روی خمیر را با چاقو خط های موازی بیاندازید.
از مواد میانی پنیر و جعفری روی آن بپاشید و بصورت مورب رول کنید.
ابتدا و انتهای خمیر را بهم بچسبانید.
اگواش کنید.
برای 15 دقیقه در فر از پیش گرم شده با دمای 200 درجه بپزید.
مشابه این تصویر
سایت آشپزی BestChef.recipes
5 پاسخ
سلام.مطالب سایت عالیه.ممنون از شما.به امید توفیق روزافزون.
سلام خیلی عالی بود تشکر
خوشحالیم که از سایت ما استفاده کردید، من مرضیه هستم و آدرس اینستاگرامم هم marziye.shaysteh خوشحال میشم اونجا هم ببینمتون
عالی بود. ممنون از شما
خوشحالیم که از سایت ما استفاده کردید، من مرضیه هستم و آدرس اینستاگرامم هم marziye.shaysteh خوشحال میشم اونجا هم ببینمتون