Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

کوکی بادام

بیسکوییت بادامى

موادلازم:
کره: ٢٢۵ گرم
شکر(دانه ریز): ١٠٠ گرم
آرد: ٢٠٠ گرم
بیکینگ پودر: ٢ گرم
پودربادام: ١٠٠ گرم
نمک: ١ گرم
پودرهل سبز: ۵ گرم
طرزتهیه:
کره، شکر و پودرهل را به کمک همزن برقى مخلوط نمایید. آرد، پودربادام، بیکینگ پودر و نمک را اضافه نمایید و مواد را در حد مخلوط شدن هَم بزنید. مواد را بصورت خمیر مطلوبى در آورده و با پوشش نایلونى ٣٠ دقیقه درون یخچال استراحت دهید. فر را روى دماى ١٧٠ درجه سانتى گراد روشن نمایید. خمیر را به کمک وردنه روى سطح کار باز کرده و به کمک کاتر موردنظر بُرش دهید و درون سینى فر قرار داده و رویش را بادام براى تزئین قرار داده و به مدت تقریبى ٢٠ دقیقه قرار دهید. بعد از اطمینان از پُخت سینى را از فر خارج کرده و بعد از سرد شدن سرو نمایید.
.
.
✔در این بیسکوییت بادام را مى توانین با پوست و یا بدون پوست پودر و استفاده نمایید.
✔این بیسکوییت را مى توانین با استفاده از مربا یا مارمالاد دلخواه تان بصورت ساندویچ سرو نمایید.
✔بجاى هل از همان میزان وانیلا مى توانین استفاده نمایید.
✔توصیه شخصى ام استفاده از ۵ گرم رنده پوست پرتقال در این بیسکوییت است.
✔ماندگارى این بیسکوییت ٧ روز در شرایط استاندارد است.
✔شکر مصرفى بصورت تاکیدى حتما باید دانه ریز باشد.
✔از پودرشکر نیز نمى توانین استفاده کنید.
✔در تمامى دستورات جا به جایى و تغییر مواد اولیه اکیدا ممنوع است و به نتیجه مطلوب نخواهید رسید.
.
.
#بیسکوییت_بادامى
رسپی از احسانه بیگی

سایت آشپزی

سایت شیرینی پزی

best chef recipes

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *