موادلازم:
کره: ٢٢۵ گرم
شکر(دانه ریز): ١٠٠ گرم
آرد: ٢٠٠ گرم
بیکینگ پودر: ٢ گرم
پودربادام: ١٠٠ گرم
نمک: ١ گرم
پودرهل سبز: ۵ گرم
طرزتهیه:
کره، شکر و پودرهل را به کمک همزن برقى مخلوط نمایید. آرد، پودربادام، بیکینگ پودر و نمک را اضافه نمایید و مواد را در حد مخلوط شدن هَم بزنید. مواد را بصورت خمیر مطلوبى در آورده و با پوشش نایلونى ٣٠ دقیقه درون یخچال استراحت دهید. فر را روى دماى ١٧٠ درجه سانتى گراد روشن نمایید. خمیر را به کمک وردنه روى سطح کار باز کرده و به کمک کاتر موردنظر بُرش دهید و درون سینى فر قرار داده و رویش را بادام براى تزئین قرار داده و به مدت تقریبى ٢٠ دقیقه قرار دهید. بعد از اطمینان از پُخت سینى را از فر خارج کرده و بعد از سرد شدن سرو نمایید.
.
.
✔در این بیسکوییت بادام را مى توانین با پوست و یا بدون پوست پودر و استفاده نمایید.
✔این بیسکوییت را مى توانین با استفاده از مربا یا مارمالاد دلخواه تان بصورت ساندویچ سرو نمایید.
✔بجاى هل از همان میزان وانیلا مى توانین استفاده نمایید.
✔توصیه شخصى ام استفاده از ۵ گرم رنده پوست پرتقال در این بیسکوییت است.
✔ماندگارى این بیسکوییت ٧ روز در شرایط استاندارد است.
✔شکر مصرفى بصورت تاکیدى حتما باید دانه ریز باشد.
✔از پودرشکر نیز نمى توانین استفاده کنید.
✔در تمامى دستورات جا به جایى و تغییر مواد اولیه اکیدا ممنوع است و به نتیجه مطلوب نخواهید رسید.
.
.
#بیسکوییت_بادامى
رسپی از احسانه بیگی
سایت آشپزی
سایت شیرینی پزی
best chef recipes