Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

ته چین مرغ

کیه که ته چین مرغ دوست نداشته باشه؟ واقعا تکنفره کردن این ته چین ها ایده فوق العاده ایه که شما هم میتونید به وسیله قالب مورد نظرتون اینکارو انجام بدین.

امیدوارم شما هم ازین دستور استفاده کنید و لذت ببرید. :)

رسپی #ته_چین_مرغ از احسانه بیگی

مواد لازم:

برنج( مرغوبِ ایرانى): ۵٠٠ گرم
مرغ: ٢۵٠ گرم
زرده تخم مرغ: ١٠٠ گرم
ماست: ٢۵٠ گرم
آب مرغ: ۶٠ میلى لیتر
کره: ١٠٠گرم
روغن: به مقدار لازم
زعفران خشک: ۵ الى ١٠ گرم
زرشک: ١٠٠گرم
نمک و فلفل و ادویه: به مقدار لازم
خلال پسته: ٣٠ گرم
طرزتهیه:
برنج را شسته و با نمک خیس کنید.
مرغ را به همراه پیاز و نمک و فلفل بپزید.
آب را در قابلمه اى مناسب به جوش آورید و آبِ مازاد را خالى و داخل قابلمه ریخته و زمان مناسب برنج را آبکشى کنید.
زرده تخم مرغ، ماست، آب مرغ، زعفران، نمک و فلفل و ادویه و کره آب شده را با هم مخلوط کنید و برنج را به آن اضافه کنید.
ظرف و یا قالب مناسبی را با روغن جامد چرب کنید و از مواد آماده شده داخلش بریزید.
طبقه وسط برنج را مرغ خرد کرده و زرشک و خلال پسته بپاشید.
روى ظرف را سلفون کشیده و برای مدت زمان تقریبى ١ ساعت درون فر از پیش گرم شده با دمای ١٨٠ درجه سانتى گراد قرار دهید.
ظرف را از فر خارج کرده و در ظرف سرو برگردانید.
رویش را با زرشک، خلال پسته و بادام و مرغ تزیین و سرو نمایید.
نکات:
١- براى این پلوى خُوش مَزه و پُر طرفدار از مواد اولیه مرغوب در درجه اول استفاده نمایید.
٢- از همه قسمت هاى گوشت مرغ بنا به ذائقه خود مى توانین استفاده نمایید. مرغ را با روش موردپسند خود تهیه نمایید و بعد از پخت مرغ تکه یا ریش شده را با مقدارى کره، زرشک، خلال ها و کمى شکر تفت دهید و میانِ برنج قرار دهید.
٣- زعفران را بهتر است در هاون سنگى خرد و کمى پودر کنید و با مقدارى یَخ اجازه دهید بماند و مورداستفاده نمایید.
۴- برنج را هنگام آبکشى کردن براى این غذا کمى زنده و زودتر از زمانِ معمول از روى حرارت بردارید.
۵- انتخابِ اول براى ماست این غذا چکیده و پُرچرب است اما شما مى توانین از هر نوعِ ماست که در اختیار دارین استفاده نمایید.
۶- تَه چین را مى توانید روى گاز هم طبخ نمایید.
٧- مى توانید بعد از پختِ مرغ آن را خُرد کرده و در ترکیبِ زرده تخم مرغ، زعفران و ماست به مدت چند ساعت قرار دهید و بعد در غذا مورداستفاده نمایید.

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *