Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

حلوای سه آرد

موادلازم:
آردگندم ۶۵گرم
آرد برنج ۶۵گرم
آرد نخودچی ۶۵گرم
کره ۵۰گرم
روغن مایع ۵۰گرم
آب۳۵۰گرم
شکر ۳۰۰گرم
هل ۱/۲ق چ خ
زعفران دم کرده ۲ق غ خ
گلاب ۱/۴پیمانه
.
طرزتهیه:
۱-آردرا در یک قابلمه رو حرارت پایین الک کنین و یک ربع تفت دهید.
۲-آردبرنج را الک کنین و اضافه کنین و ۷دقیقه تفت دهید.
۳-شربت را آماده کنین. شکر،آب و هل را رو حرارت متوسط بذارین تا همزمان شکر حل شه و آب جوش بیاد.زعفران و گلاب رو اضافه کنین و بذارین یه دقیقه جوش برنه و از رو گاز بردارین.
۴-آرد نخودچی را الک کنین و به آردها اضافه کنین و ۵دقیقه تفت دهید.
۵-کره و روغن رو وسط قابلمه بریزین و با آردها ترکیب کنین و بعد که خوب ترکیب شدن دو دقیقه تفت بدین و از رو گاز بردارین(اگر دوست دارین حلوا تیره باشه بیشتر تفت بدین)
۶-شربت رو در چند مرحله اضافه کنید به حلوا و هم بزنید تا ترکیب بشن.
۷-برگردونین رو حرارت کم و هم بزنین تا یه سمت قابلمه جمع شه.
۸-حلوا رو گهواره کنین تا روغن بندازه و دیگه آمادست
.
نکات:
*میزان مواد اولی فقط به گرم هست و تبدیلش به پیمانه خیلی دقیق نیست.
*میزان همه مواد رو میتونین به یک نسبت کم یا زیاد کنین. مثلا همه مواد رو دو برابر کنین (البته دیگه زعفران رو دو برابر نکنین که اقتصادی تر شه????)
*آرد نخودچی و آرد برنج قابل جایگزینی نیستن. اگر جایگزینی کنین دیگه حلوای سه آرد نمیشه.
*میزان زعفرانی که نوشتم میزان حداکثر هست. بیش از اون استفاده نکنین. (من از ۱/۲ق چ خ زعفران شاییده و ۲ق غ خ آب جوش استفاده کردم)
*میزان زعفران و هل اختیاریه. از هل ساییده نشده هم میتونین استفاده کنین.
*شکر رو میتونین تا ۵۰گرم کم کنین.

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *