Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

خمیر پایه نان

یه دستور خیلی خیلی کاربردی

مواد لازم:

آرد نان ۲۰۰ گرم

آب ۱۰۰ گرم

تخم مرغ ۲۰ گرم

شکر ۲۰ گرم

کره نرم ۲۰ گرم

خمیر مایه ۱ و ۱/۴ قاشق چایخوری

نمک ۱/۲ قاشق چایخوری

روغن مایع برای چرب کردن ظرفف ۱/۲ قاشق چایخوری

یک قاشق چایخوری شکر، خمیر مایه و آب را مخلوط کنید تا خمیر مایه عمل آید.

برای عمل آوردن درست خمیر مایه اینجا کلیک کنید.

آرد و نمک را مخلوط کرده و الک میکنیم.

بعد از عمل آمدن خمیر مایه همه مواد را با هم مخلوط کرده و ورز میدهیم.

بعد از اندکی ورز در ظرف چرب شده خمیر را میگذاریم تا حجمش دو برابر شود.

مانند عکس های زیر

خمیر قبل از استراحت

خمیر بعد از استراحت

خمیر آمادس.

شما میتونید ازین خمیر برای انواع پیراشکی ها، پیتزاها، نان های مغزدار و… استفاده کنید.

بسته به سایز نان هاتون میتونید در دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه بپزید.

نوش جااااان

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *