دارچین یکی از اولین هدایای درخور و مناسب پادشاهان بود.
دارچین به عنوان معجون عشق شناخته میشد و رومانی ها در حمام های خود از دارچین استفاده میکردن.
دارچین برای هضم غذا عالیه و ما در حال حاضر اونو به خیلی از وعده های غذاییمون اضافه می کنیم. ما میدونیم که اگر دارچین و به غذاهایی با کربوهیدرات بالا اضافه کنیم باعث میشه قند خیلی کم و اروم وارد جریان خون بشه و باعث افزایش سرعت بدن نسبت به ساخت انسولین میشه.
دارچین یک طعم الهی است پس چرا اونو بطور مستمر توی برنامه غذاییمون نزاریم؟
سایت آشپزی و شیرینی پزی
bestchefrecipes.ir/