باور کنید کدو از آنجه که تصور میکنید خوشمزه تره
مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱۰۰ گرم
پوره کدوحلوایی ۱۵۰ گرم
آرد ۹۰ گرم
دارچین یک دوم ق چ
میخک یک چهارم ق چ
جوش شیرین یک دوم ق چ
موادلازم کرم پنیری:
پنیر ماسکار پونه ۳۵۰ گرم
پودر شکر ۹۰ گرم
عصاره ی وانیل یک چهارم ق چ
خامه فرم گرفته ۵۰ گرم
فر را با دمای ۱۹۰ درجه روشن کنید تا کاملا گرم شود.
کف سینی را کاغذ انداخته چرب و آرد پاشی کنید و اضافه ارد را خالی کنید.
زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید. زرده را با نیمی از شکر زده تا روشن و کشدار شود سپس پوره کدوحلوایی را بیفزایید.
در ظرفی دیگر با پره های همزن تمیز سفیده ها را بزنید تا کاملا فرم بگیرد و باقی شکر را کم کم اضافه کنید.
مواد خشک الک شده را به همراه سفیده فرم گرفته به زرده اضافه کرده و دورانی هم بزنید.
طبقه بالای فر به مدت ۱۴ تا ۱۷ دقیقه قرار دهید
سپس رولت را از فر خارج کرده تا خنک شود و روی پارچه ای که از قبل روی آن را پودر شکر پاشیده ایم میاندازیم و رول میکنیم
بعد از ۳۰ دقیقه باز کرده کرم پنیری را روی آن میکشیم و مجدداً رول میکنیم.
طرز تهیه کرم پنیری: پنیر خامه ای، پودر شکر و عصاره ی وانیل را مخلوط کنید تا یکدست شود سپس خامه فرم گرفته را اضافه کرده و مخلوط نمایید.