Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

رولت هندوانه

خیلی جذابه نه؟

مواد لازم:

تخم مرغ ۵ عدد

شکر ۱۰۰ گرم

وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

آرد ۱۱۵ گرم

رنگ سبز و قرمز به میزان لازم (حدودا سه قطره)

پودر شکر به میزان لازم

خامه فرم گرفته ۲۵۰ گرم

سیروپ هندوانه ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

فر و رو دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید و اجازه بدید گرم بشه.

زرده ها و سفیده هارو جدا کنید.

سفیده هارو هم بزنید تا فرم بگیره و کمی از شکر و بصورت بارانی روش بپاشید و فرم دهید.

زرده ها و باقی شکر و وانیل را هم بزنید تا روشن و کشدار شود.

سفیده ها را با زرده بصورت دورانی هم بزنید آرد را کم کم افزوده و دورانی هم بزنید.

مواد را به دو نیم تقسیم کنید

نیمی را به رنگ سبز و نیمی را به رنگ قرمز در بیاورید.

روی سینی ۳۰*۴۰ آرد پاشی شده مواد را پخش میکنیم.

در فر به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه قرار داده

پس از پخت رولت را روی پارچه ای که پودر قند پاشیده ایم قرار داده و رول میکنیم.

برای نیم ساعت کنار میگیذاریم.

سپس رول را باز کرده خامه میزنیم.

 

 

 

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *