خیلی جذابه نه؟
مواد لازم:
تخم مرغ ۵ عدد
شکر ۱۰۰ گرم
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
آرد ۱۱۵ گرم
رنگ سبز و قرمز به میزان لازم (حدودا سه قطره)
پودر شکر به میزان لازم
خامه فرم گرفته ۲۵۰ گرم
سیروپ هندوانه ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
فر و رو دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید و اجازه بدید گرم بشه.
زرده ها و سفیده هارو جدا کنید.
سفیده هارو هم بزنید تا فرم بگیره و کمی از شکر و بصورت بارانی روش بپاشید و فرم دهید.
زرده ها و باقی شکر و وانیل را هم بزنید تا روشن و کشدار شود.
سفیده ها را با زرده بصورت دورانی هم بزنید آرد را کم کم افزوده و دورانی هم بزنید.
مواد را به دو نیم تقسیم کنید
نیمی را به رنگ سبز و نیمی را به رنگ قرمز در بیاورید.
روی سینی ۳۰*۴۰ آرد پاشی شده مواد را پخش میکنیم.
در فر به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه قرار داده
پس از پخت رولت را روی پارچه ای که پودر قند پاشیده ایم قرار داده و رول میکنیم.
برای نیم ساعت کنار میگیذاریم.
سپس رول را باز کرده خامه میزنیم.