رسپی از ماهنامه you
مواد لازم پستو:
تخم کدوحلوایی تست شده ۱ پیمانه
گشنیز تازه ۱۲۰ گرم
سیر بزرگ خرد شده ۲ عدد
پنیر چدار رنده شده ۱/۲ پیمانه
روغن زیتون ۱ پیمانه
آب لیمو ۱ قاشق چایخوری
رنده پوست لیمو ۱/۴ قاشق چایخوری
مواد میانی:
پنیر ریکوتا ۳۰۰ گرم
۱ دسته اسفناج بدون ساقه خرد شده
زیتون سیاه ۶-۸ عدد خرد شده
خمیر فیلو:
خمیر فیلو ۵۰۰ گرم
کره ذوب شده
دانه کنجد
طرز تهیه:
فر را روی ۱۸۰ درجه روشن کنید. دو سینی فر را چرب و اماده کنید.
۱- پستو: دانه تخم کدو،گشنیز، سیر و پنیر را در غذاساز بریزید تا خرد شود. روغت زیتون، آبلیمو، پوست لیمو را اضافه کنید و مجددا با غذاساز مخلوط کنید تا مخلوط شود (دقت کنید ریز و خمیری نشود)
۲- مواد میانی را مخلوط کنید و یه قاشق از ان به پستو بیفزایید.
۳- خمیر های فیلو را به دو قسمت تقسیم کنید. روی آن کره بمالید.از مواد میانی روی ان بریزید و رول کنید.
۴- روی رول ها را کره بزنید و کنجد بپاشید. برای ۲۰ دقیقه بپزید.
طرز رول کردن: اینجا کلیک کنید.