رسپی از ماهنامه you
مدت زمان اماده سازی ۲۰ دقیقه| مدت زمان پخت ۲۰-۲۵ دقیقه
مواد لازم جهت تهیه ناگت مرغ:
سینه مرغ ۴ عدد مکعبی خرد شده
نمک و فلفل سیاه و زیره
آرد میکس شده با کنجد
تخم مرغ ۱ عدد ویسک شده
روغن برای سرخ کردن
مواد لازم تزئین سالاد:
سرکه بالزامیک ۳ قاشق غذاخوری
عسل ۱ قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای ۲ قاشق غذاخوری
سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۲ عدد خرد شده
زنجبیل تازه ۱ قاشق چایخوری
روغن کنجد ۲ قاشق چایخوری
گشنیز تازه خردشده ۱ قاشق غذاخوری
نعنا تازه خردشده ۱ قاشق غذاخوری
فلفل چیلی تند ۱ عدد خرد شده
سالاد:
کلم سبز ۱ عدد تکه تکه شده
پیازچه ۱ پیمانه
گشنیز ۳/۴ پیمانه (اختیاری)
تربچه ۳-۴ عدد اسلایس شده (اختیاری)
تخمه آفتابگردان تست شده،بادام و گردو ۱/۲ پیمانه تست شده
گشنیز اضافی برای سرو
طرز تهیه:
۱-ناگت مرغ: به مرغ ها از ترکیب نمک و فلفل و زیره بزنید.
سپس آنها را در آرد بغلتانید. سپس در تخم مرغ و مجددا در آرد.
۲- مقداری کافی روغن در طرف بریزید و داغ کنید. ناگت ها را در روغن بیندازید تا بپزد و طلایی گردد.
۳- تمام مواد تزئین سالاد را با هم میکس کنید (جدا از سالاد در ظرفی دیگر سرو میشود.)
۴- مواد سالاد را خرد کرده و کنار بگذارید.
۵- برای سرو ابتدا سالاد را در ظرف بریزید و روی آن ناگت ها را قرار دهید. و مقداری از گشنیز روی آن بگذارید.