Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

سالاد مرغ کریسپی

سالاد مرغ کریسپی

رسپی از ماهنامه you

مدت زمان اماده سازی ۲۰ دقیقه| مدت زمان پخت ۲۰-۲۵ دقیقه

مواد لازم جهت تهیه ناگت مرغ:

سینه مرغ ۴ عدد مکعبی خرد شده

نمک و فلفل سیاه و زیره

آرد میکس شده با کنجد

تخم مرغ ۱ عدد ویسک شده

روغن برای سرخ کردن

مواد لازم تزئین سالاد:

سرکه بالزامیک ۳ قاشق غذاخوری

عسل ۱ قاشق غذاخوری

شکر قهوه ای ۲ قاشق غذاخوری

سس سویا ۲ قاشق غذاخوری

سیر ۲ عدد خرد شده

زنجبیل تازه ۱ قاشق چایخوری

روغن کنجد ۲ قاشق چایخوری

گشنیز تازه خردشده  ۱ قاشق غذاخوری

نعنا تازه خردشده ۱ قاشق غذاخوری

فلفل چیلی تند ۱ عدد خرد شده

سالاد:

کلم سبز ۱ عدد تکه تکه شده

پیازچه ۱ پیمانه

گشنیز ۳/۴ پیمانه (اختیاری)

تربچه ۳-۴ عدد اسلایس شده (اختیاری)

تخمه آفتابگردان تست شده،بادام و گردو ۱/۲ پیمانه تست شده

گشنیز اضافی برای سرو

طرز تهیه:

۱-ناگت مرغ: به مرغ ها از ترکیب نمک و فلفل و زیره بزنید.

سپس آنها را در آرد بغلتانید. سپس در تخم مرغ و مجددا در آرد.

۲- مقداری کافی روغن در طرف بریزید و داغ کنید. ناگت ها را در روغن بیندازید تا بپزد و طلایی گردد.

۳- تمام مواد تزئین سالاد را با هم میکس کنید (جدا از سالاد در ظرفی دیگر سرو میشود.)

۴-  مواد سالاد را خرد کرده و کنار بگذارید.

۵-  برای سرو ابتدا سالاد را در ظرف بریزید و روی آن ناگت ها را قرار دهید. و مقداری از گشنیز روی آن بگذارید.

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *