یکی از مهمترین خواص دال عدس قویت دستگاه گوارش است.
دال عدس به عملکرد بهتر روده و معده کمک کرده و سبب تحریک اشتها نیز میشود.
به علاوه باعث بهبود جریان خون شده و از لخته شدن خون پیشگیری میکند.
دال عدس در درمان دردهای مفاصل و استخوانها مؤثر است.
سالمندان و افرادی که دچار مشکل آرتروز هستند بهتر است از دال عدس به عنوان یک خوراکی دارویی برای درمان استفاده کنند.
مواد لازم:
عدس قرمز ۱ پیمانه
بلغور گندم ۱/۲ پیمانه
پیاز متوسط ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
آرد ۱ قاشق سوپخوری
کره ۲ قاشق سوپخوری
آب مرغ ۵ پیمانه
نعنا خشک ۱ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن به میزان لازم
پیاز را خرد کرده تفت بدهید،رب گوجه وآرد را اضافه کنید
دال عدس، بلغور و آب مرغ را اضافه کنید تا بپزد.آب لیمو و نعنا را قبل از سرو بیفزایید.
نوش جان