در ساخت شکلات روغن استفاده می شود،این روغن می تواند کره کاکائو یا روغن جانشین کره کاکائو مثلا پالم باشد. شکلات واقعی یا ریل شکلاتی است که باید بیشتر روغن مورد استفاده آن از کره کاکائو باشد که بالطبع خوشمزه تر،با کیفیت تر و بسیار گران تر از فرآورده های شکلاتی است که فاقد کره کاکائو هستند یا مقدار کره کاکائو در آنها بسیار کم است. فقط دقت کنید شکلات واقعی را با ذوب کردن صرف نمیتوان برای مصارفی همچون کارهای دکوراتیو یا قالب گیری استفاده نمود و حتما نیاز به فرآیندی به نام تمپرینگ دارد که گرم و سرد کردن شکلات و رساندن آن به دماهای خاص است.
4 پاسخ
تاحالا اسم شکلات ریل نشنیده بودم ممنون از توضیحات مفیدتون
چه جالب
مطلب خیلی خفنی هست و همیشه موفق باشید،امیدوارم پست محصولات ما رو در آدرس انواع دزدگیر شاخ گوزن انجمن کاوه بررسی کنید.
مطالب ارزشمندی دارید. قدر تیم تولید محتوا رو باید دونست