Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

مواد غذایی با ارزش

فلفل قرمز

کارشناسان تغذیه معتقدند کسانی که غذاهای فلفل دار استفاده می کنند سالم می مانند و بیشتر عمر می کنند؛کپسایسین موجود در فلفل ماده ای بی بو وبی مزه است که به حل مشکلاتی نظیر فشار خون؛کلسترول،دردمفاصل،افسردگی،گوارش،درد گلوو ناراحتی های پوستی کمک می کند

بادام

همه خواص بادام را می شناسیم،اینکه بادام به خاطر منیزیمی که دارد فشار در رگها تنظیم می شود و اکسیژن و مواد غذایی سریعتر حمل می شود؛اما دانشمندان یک برگ دیگر از فواید بادام را رو کردند که آن عبارتست از کمک به رفع بیماری آلزایمر،روزی ۱۰ عدد بادام بخورید.

پیاز

اگر از آن دسته افرادی هستید که پیاز همیشه در کنار غذایتان وجود دارد باز هم به آن ادامه دهید، پیاز خواص فوق‌العاده ای نظیر تنظیم فشار خون ، قند خون و انتی بیوتیکی و کم کردن کلسترول بد خون و افزایش کلسترول خوب خون دارد.

ماهی تن

همیشه هم کنسرو ها بد نیستند ماهی تن غنی از اسیدهای چرب امگا و برای رشد مغز و سیستم عصبی و شبکه چشم مفید است واز بروز آب سیاه چشم جلوگیری می کند.

آب پرتقال

آب پرتقال سرشار از ویتامین سی می باشد ویتامین سی در بهبود درد استئو ارتریت مفید می باشد.

جوانه گندم

جوانه گندم به دلیل داشتن ویتامین بی نقش مهمی در تعادل سیستم عصبی و رفع کم خوابی و استرس دارد.

 

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *