آخه مینیون انقد جذاب …
مواد لازم:
رولت اسفنجی ۱ شیت
کمپوت هلو کوچک ۱ قوطی ۵۰۰ گرمی
ژلاتین ۱۵ گرم
خامه فرم گرفته سافت پیک ۱۷۵ گرم
شکر ۲-۳ قاشق سوپخوری (در صورت استفاده از میوه تازه)
آبمیوه برای مرطوب کردن رولت کمی
طرز تهیه:
کیک را برش ۵ سانتی متری گرد زده و دورش ورق استات بپیچید و کیک را با آبمیوه مرطوب کنید.
ژلاتین را روی نیمی از شهد کمپوت بپاشید و بن ماری کنید.
مابقی شهد و هلو و شکر را پوره کنید و ژلاتین را بیفزایید.
مواد را دو قسمت کنید.
نیمی از مواد را با خامه فولد کنید و روی کیک بریزید.
سپس باقی مواد روی آن بدهید و برای ۴ تا ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا ببندد.
سپس تزئین و سرو نمایید.
من از قالب کمربندی برای تهیه این دسر استفاده کردم.بهتره که از قالب های منوپورشن استفاده کنید. که در طرح ها و اندازه های مختلف در بازار موجوده.
سایت آشپزی
سایت شیرینی پزی
best chef recipes