Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

مینیون میوه ای

مینیون میوه ای

آخه مینیون انقد جذاب …

مواد لازم:

رولت اسفنجی ۱ شیت

کمپوت هلو کوچک ۱ قوطی ۵۰۰ گرمی

ژلاتین ۱۵ گرم

خامه فرم گرفته سافت پیک ۱۷۵ گرم

شکر ۲-۳ قاشق سوپخوری (در صورت استفاده از میوه تازه)

آبمیوه برای مرطوب کردن رولت کمی

طرز تهیه:

کیک را برش ۵ سانتی متری گرد زده و دورش ورق استات بپیچید و کیک را با آبمیوه مرطوب کنید.

ژلاتین را روی نیمی از شهد کمپوت بپاشید و بن ماری کنید.

مابقی شهد و هلو و شکر را پوره کنید و ژلاتین را بیفزایید.

مواد را دو قسمت کنید.

نیمی از مواد را با خامه فولد کنید و روی کیک بریزید.

سپس باقی مواد روی آن بدهید و برای ۴ تا ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا ببندد.

سپس تزئین و سرو نمایید.

من از قالب کمربندی برای تهیه این دسر استفاده کردم.بهتره که از قالب های منوپورشن استفاده کنید. که در طرح ها و اندازه های مختلف در بازار موجوده.

 سایت آشپزی

سایت شیرینی پزی

best chef recipes

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *