مواد لازم:
آرد ۵۰۰ تا ۵۵۰ گرم
مایه خمیر ۱ قاشق سوپخوری
شکر قهوه ای روشن ۳ قاشق سوپخوری
آب ولرم یک دوم پیمانه
شیر ولرم دوسوم پیمانه
سیب بدون پوست نگینی خرد شده ۱ و ½ پیمانه
کشمش یک چهارم پیمانه
کره ذوب شده ۱ قاشق سوپخوری
دارچین یک دم قاشق چایخوری
نمک یک دوم قاشق چایخوری
تخم مرغ یک عدد
زرده تخم مرغ جهت رومال
طرز تهیه:
مایه خمیر، ۱ قاشق سوپخوری از شکر قهوه ای، آب و شیر ولرم و یک پیمانه آرد را مخلوط کنید و برای ۱۵ دقیقه استراحت دهید.
سیب، دارچین، نمک، کشمش و کره ذوب شده رو اضافه کنید و در اخر به تدریج آرد را اضافه کنید تا خمیر جمع شود.
خمیر را در حد یکدست شدن ورز دهید سپس در کاسه ای که کف آن را کمی چرب کرده اید به مدت یک ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
بعد از سپری شدن مرحله استراحت خمیر را به سه قسمت تقسیم کنید. و سه نوار باریک کرده و ببافید.
در اخر دو سر بافت را بهم وصل کنید. و مجدد نیم ساعت استراحت دهید.
با زرده تخم مرغ رومال کنید.
و در فر۱۷۵ درجه به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزید تا روی آن طلایی شود.