Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

نان نارگیلی

نان نارگیلی

نان نارگیلی

مواد لازم:

آرد 4 پیمانه

خمیر مایه 2 قاشق چایخوری

تخم مرغ 4 عدد

آب 1 پیمانه

شکر 1/4 پیمانه

روغن مایع 1/2 پیمانه

پودر نارگیل به میزان لازم

نمک 1 قاشق چایخوری

مواد میانی:

پودر نارگیل 2 پیمانه

عسل  75 گرم

طرز تهیه نان نارگیلی:

2 قاشق چایخوری از شکر را برداشته و داخل آب ولرم بریزید. خمیر مایه را روی سطح آن بپاشید روی ان را بپوشانید تا خمیر مایه عمل بیاید.(5 تا 10 دقیقه) برای اطلاع بیشتر تهیه خمیر مایه اینجا کلیلک کنید.

در این فاصله مابقی شکر،نمک،روغن مایع را مخلوط کنید. تخم مرغ ها را افزوده و با ویسک هم بزنید تا مواد مخلوط شود.

خمی رمایه عمل امده را اضافه کنید. سپس آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر جمع شود.

خمیر را روی سطح آرد پاشی شده ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود.

در ظرف چرب شده به مدت 30-45 دقیقه استراحت دهید.

مواد میانی:

پودر نارگیل و عسل را مخلوط کنید تا خمیری چسبناک حاصل شود.

خمیر را به چانه های مساوی تقسیم کنید و میان هر یک از نان ها از مواد میانی قرار دهید. و به شکل دلخواه ببندید.

مجددا برای نیم ساعت استراحت دهید. (روی خمیرها را بپوشانید)
روی نان ها را اگواش کرده و پودر نارگیل بپاشید.

در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد

به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید.

نوش جاااان

 

 

 

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *