دوستان من این دستورو از یوتیوب برداشتم و از نتیجه راضی بودم
مواد لازم:
شیر ولرم ۳ قاشق سوپخوری
آب ۱ پیمانه
خمیر مایه ۱ قاشق سوپخوری
شکر ۱ قاشق سوپخوری
تخم مرغ بزرگ ۱ عدد
آرد نان ۳ پیمانه
آرد قنادی ۱/۳ پیمانه
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
کره آب شده ۳ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
شیر،آب،خمیرمایه،شکر،تخم مرغ و نمک را مخلوط میکنیم.
آردها را اضافه میکنیم.
کره را اضافه میکنیم و مختصر ورزی میدهیم(خمیرحالت چسبندگی داره)
ظرف را میپوشانیم و میزاریم به مدت ۴۵ الی ۱ ساعت استراحت کنه تا حجمش دو برابر بشه.
سپس خمیر را به چانه های مساوی تقسیم میکنیم (دقیقا مثل من همونطور که میبینید خیلی هم اندازن :)))
بعد میزاریم یه یک ربع بیست دقیقه ای استراحت کنه مجددا
قبل از استراحت دوم
بعد از استراحت دوم
روی خمیر ها را آب بزنید و کنجد بپاشید
یا
روی ان را زرده تخم مرغ رومال کنید و کنجد بپاشید(با این روش نان های جذاب تری خواهید داشت)
در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه
به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزید.
نوش جاااااان
#سایت شیرینی پزی Bestchef.recipes
#سایت آشپزی Bestchef.recipes
# رسپی های بهترین سرآشپز