نگم براتون که چقد این نون های پنیری خوشمزن
چه کنم انقد پنیر دوست دارم؟؟؟؟؟
دستور از آتنا خلیل پرست از ماهنامه هنرآشپزی
مواد لازم:
پنیر موتزارلا ۱۵۰ گرم
آرد ۲۸۰ گرم
شکر ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
خمیر مایه ۷ گرم
آب ولرم یک پیمانه
پنیر پارمزان ۱۰۰ گرم
ریحان و فلفل سیاه به مقدار لازم خرد شده
اورگانو یا اویشن ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوری
مواد لازم برای سس:
موتزارلای قالبی ۷۰ گرم
ماست ترش ۱۰۰ گرم
روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
آرد، شکر،نمک،روغن زیتون و خمیر ترش را با هم مخلوط کرده و کم کم اب ولرم را به این مواد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد. خوب ورز بدهید و در صورت نیاز آب یا آرد مازاد اضافه کنید. تو یه جای نسبتاً گرم بزارید به مدت ۴۰ دقیقه تا حجمش دو برابر بشه.
مواد سس را با هم مخلوط کنید و رو خمیر پهن شده بمالید
روش پنیر موتزارلا و پارمزان بریزید
و در نهایت ریحان و فلفل
در فر از پیش گرم شده با دمای ۲۲۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید.
نوش جاااان