Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

پیتزا موتزارلا

نگم براتون که چقد این نون های پنیری خوشمزن

چه کنم انقد پنیر دوست دارم؟؟؟؟؟

دستور از آتنا خلیل پرست از ماهنامه هنرآشپزی

مواد لازم:

پنیر موتزارلا ۱۵۰ گرم

آرد ۲۸۰ گرم

شکر ۱ قاشق چایخوری

نمک ۱ قاشق چایخوری

خمیر مایه ۷ گرم

آب ولرم یک پیمانه

پنیر پارمزان ۱۰۰ گرم

ریحان و فلفل سیاه به مقدار لازم خرد شده

اورگانو یا اویشن ۱ قاشق چایخوری

روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوری

مواد لازم برای سس:

موتزارلای قالبی ۷۰ گرم

ماست ترش ۱۰۰ گرم

روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

آرد، شکر،نمک،روغن زیتون و خمیر ترش را با هم مخلوط کرده و کم کم اب ولرم را به این مواد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد. خوب ورز بدهید و در صورت نیاز آب یا آرد مازاد اضافه کنید. تو یه جای نسبتاً گرم بزارید به مدت ۴۰ دقیقه تا حجمش دو برابر بشه.

مواد سس را با هم مخلوط کنید و رو خمیر پهن شده بمالید

روش پنیر موتزارلا و پارمزان بریزید

و در نهایت ریحان و فلفل

در فر از پیش گرم شده با دمای ۲۲۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید.

نوش جاااان

 

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *