Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

نان چای قزوین

موادلازم:
روغن جامد: ١٠٠ گرم
پودرشکر: ۴٠ گرم
زرده تخم مرغ: ٢۵ گرم
ماست: ٢۵ گرم
آرد: ١٩٠ گرم
بیکینگ پودر: ١ گرم
نمک: ١ گرم
پودرهل: ٣ گرم
کنجد: به مقدارلازم
موادلازم رویه:
زرده تخم مرغ: ٢۵ گرم
ماست: ١٠ گرم
پودرشکر: ۵ گرم
طرزتهیه:
روغن و پودرشکر الک شده را به کمک همزن برقى مخلوط کنید.
بیکینگ پودر را به ماست اضافه کنید. زرده تخم مرغ را به همراهِ هل به باقى مواد اضافه کنید. آرد، نمک و ماست را افزوده و مواد را خمیر نمایید.
خمیر را ٣٠ دقیقه در یخچال استراحت دهید.
فر را روى دماى ١٧٠ درجه سانتى گراد روشن نمایید.
خمیر را روى سطح کارتان باز کرده و با کاتر موردنظر برش دهید و در سینى فر چیده و رویش را با بُرس مخصوص از مواد رویه که با هم ترکیب کرده اید مالیده و کنجد پاشیده و به مدت تقریبى ٢٠ دقیقه در فر بپزید. بعد از اطمینان از پُخت سینى حاوىِ شیرینى را از فر خارج کرده و شیرینى ها را در ظرف سرو چیده و میل نمایید.
نکات:
١- به جاى روغن جامد مى توانید از کره استفاده نمایید و یا نسبت مساوىِ کره و روغن جامد.
٢- خمیر را هَر بار به مقدار کم روى سطح کارتان باز کنید و کاتر بزنید.
٣- مدت زمان نگهدارى این شیرینى یک ماه در دماى محیط و ۶ ماه درون فریزر است.
۴- زنجفیل نیز مى تواند بنا به ذائقه شما در این شیرینى استفاده شود.
۵- از مقدارى زعفران حل شده در آب نیز مى توانید در خمیر شیرینى و هم مواد رومال استفاده نمایید.

میتونه یکی از گزینه ها برای شیرینی عید باشه

خیلی خوشمزس

.
#نان_چاى
رسپی از احسانه بیگی
۰۲۱۲۲۸۸۶۴۵۸
۰۹۱۹۴۹۰۶۱۴۱

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *