Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

ووپی پای کدوحلوایی

کدو و خوشمزگی های پنهانش

مواد لازم:

آرد قنادی ۲۰۰ گرم

مخلوط مساوی کره و مارگارین ۱۱۳ گرم

شکر قهوه ای ۱۸۰ گرم

تخم مرغ درشت ۱ عدد

کدوحلوایی بخار پز و پوره شده ۲۰۰ گرم

دارچین یک و یک دوم ق چ

میخک یک هشتم ق چ

زنجبیل سه چهارم ق چ

نمک یک چهارم ق چ

جوش شیرین یک دوم ق چ سرخالی

بیکینگ پودر یک دوم ق چ

وانیلین یک هشتم ق چ

گردو برای تزئین

کرم پنیری:

پنیر ماسکار پونه ۳۵۰ گرم

پودر شکر ۹۰ گرم

عصاره ی وانیل یک چهارم ق چ

خامه فرم گرفته ۵۰ گرم

طرز تهیه:

مواد خشک را با هم الک کنید.

کره، مارگارین و شکر را با همزن برقی هم بزنید تا روشن شود و تخم مرغ را بیفزایید و حدود یک دقیقه هم بزنید تا جذب مواد گردد.

پوره کدو را افزوده هم بزنید.

مخلوط مواد خشک را الک کرده و به باقی مواد بیفزایید.

از مواد روی سینی که با ورقه سیلیکونی پوشانده و چرب یا آرد پاشی شده  به اندازه یک اسکوپ بگذارید.با فاصله ۵ سانتی از هم قیف بزنید.

روی نیمی ار آنها گردو قرار دهید.

فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه

برای ووپی پای های کوجک ۱۲ الی ۱۵ دقیقه زمان و برای برای ووپی پای های بزرگتر ۱۵ الی ۲۰ دقیقه زمان میدهیم. تا نرم و اسفنجی شود.

طرز تهیه کرم پنیری: پنیر خامه ای، پودر شکر و عصاره ی وانیل را مخلوط کنید تا یکدست شود سپس خامه فرم گرفته را اضافه کرده و مخلوط نمایید.

دستور فوق از صالحه دردائی

ماهنامه ۱۳۳ هنر قنادی

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *