Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

ویکتوریا کیک

کیک ویکتوریا نوعی کیک اسفنجی است که شهرت و نام خود را از زمانی کسب کرده است که ملکه ویکتوریا خوردن برشی از آن همراه با چای عصرانه را پسندید. این کیک نوعی کیک اسفنجی دارای چربی است و عموماً بین لایه های آن مارمالاد، خامه فرم گرفته و توت فرنگی استفاده می شود. برای تزئین این کیک صرفا پودر قند روی آن الک کنید.

مواد لازم:

آرد ۳۵۰ گرم

بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری

کره نرم ۳۵۰گرم

تخم مرغ ۶ عدد

شکر ۳۵۰ گرم

مارمالاد توت فرنگی ۸ قاشق سوپخوری

خامه قنادی ۵۰۰ گرم

توت فرنگی ۶۰۰ گرم

طرز تهیه:

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود

دو قالب ۲۵ سانتی متری را کاغذ انداخته و چرب کنید

آرد و بیکنیگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید

کره نرم، تخم مرغ ها و شکر را با آن مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود

سپس در قالب ها بطور یکسان تقسیم کنید.

سطح روی کیک را صاف کرده . بمدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا طلایی شود و پف کند

سپس از فر خارج کرده و بگذارید در قالب خنک شود

سپس روی کیک را مارمالاد زده و با خامه فرم گرفته تزئین کنید

کیک دوم را روی آن گذاشته و اینکار را تکرار کنید.

رسپی از ملیحه ایروانی فرد

ماهنامه هنرقنادی شماره ۱۲۶/۱۲۷

سایت آشپزی

سایت شیرینی پزی

best chef recipes

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

6 پاسخ

  1. امیدوارم بتونم این جوری درست کنم خیلی خوبه البته اولین باره میخام امتحان کنم امیدوارم خراب نکنم

    1. امیدوارم مورد استفاده شما دوست عزیز قرار بگیره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *