مواد لازم:
زنجبیل یک قطعه ۲ در ۲
شیر ۵۰۰ میلی لیتر
میخک ۳ عدد
هل ۸ عدد
دانه فلفل ۶ عدد
بادیان ستاره ای ۱ عدد
چای کیسه ای ۱ عدد
عسل ۱ قاشق سوپخوری
دارچین ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
داخل ظرفی مناسب شیر، میخک، هل، دانه فلفل، بادیان ستاره ای و رنجبیل را بریزید و روی حرارت قرار دهید.
شیر که گرم شد چای کیسه ای را داخل آن بیندازید.
عسل و دارچین را مخلوط کرده و به مقدار کافی بیفزایید تا به شیرینی مورد نظر دست یابید.
از صافی رد کرده و نوش جان کنید.