این دستور را از سایت passion for baking ترجمه و تست کردم.
مواد لازم:
آرد ۲۰۰ گرم
پودر کاکائو ۶۰ گرم
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
شکر دانه ریز ۲۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
مایونز ۱۷۰ گرم
آب ولرم ۲۰۰ میلی لیتر
طرز تهیه:
آرد، پودرکاکائو، بیکینگ پودر،نمک را مخلوط و الک کرده.
تخم مرغ و شکر را با دور متوسط همزن به مدت ۵ دقیقه هم میزنیم.
مایونز را اضافه کرده و با دور تند ۵ دقیقه دیگر میزنیم.
سپس آرد و آب را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه هم میزنیم.
دمای فر ۱۶۵ درجه از پیش گرم شده
مدت پخت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه.
کپسول ها را دو سوم پر کنید. قد یک بند انگشت خالی باشه.
قبل از خارج کردن از فر از پخت ان مطمئن شوید.
بعد از خنک شدن کاپ کیک ها روی آن را با شربت یا شیر ولرم مرطوب کنید و برای تاپینگ آن (مانند عکس) از این دستور استفاده کنید.
sillky ganache
گاناش ابریشمی دستور از سایت passion for baking
مواد لازم:
خامه ۵۰ میلی لیتر
عسل ۸۰ گرم
قهوه فوری ۲ قاشق سوپخوری
شکلات تلخ ۴۰۰ گرم
کره ۱۵۰گرم
طرز تهیه:
شکلات و کره را در یک ظرف میریزیم و کنار میگذاریم.
خامه، قهوه فوری و عسل را مخلوط میکنیم و روی حرارت آب جوش میگذاریم (بن ماری)
وقتی کاملا گرم شد به شکلات و کره اضافه میکنیم، هم میزنیم تا یکدست شود.
۵ الی ۶ ساعت در یخچال میگذاریم. و سپس در قیف ریخته و استفاده میکنیم.
#سایت شیرینی پزی Bestchef.recipes
#سایت آشپزی Bestchef.recipes
# رسپی های بهترین سرآشپز
32 پاسخ
از کیک شکلاتی واقعا نمیشه گذشت البته جا داره که بخاطر وقتی که میگذارید و هنرتون رو به اشتراک می گذارین تشکر کنم منتظر انتشار دیگر پست های شما هستم موفق باشید
ممنون از این همه انرژی خوبی که بهم دادین
تشکر از سایت بسیار خوب و مفیدتون
سایتتون پرمحتواست لذت بردم از مطالب اشتراکی موفق باشید
خیلی ممنون،دیدگاه شما باعث قوت قلب بنده است
سلام عرض ارادت
من از وجود این سایت بینهایت متشکرم
خواهش میکنم، خیلی خوشحالم که دوست داشتید
سپاس از اطلاعات مفیدی که در اختیار ما قراردادید
خواهش مبکنم،ممنونم از توجهتون
سلام.خواستم بابت وبسایت خوبتون ازتون تشکر کنم و امیدوارم باعث ایجاد انگیزه براتون بشه
یک دنیا ممنون، قطعا دیدگاه شما باعث میشه انگیزه بگیرم.ممنونم
من از خوندن مطلب فوق بسیار لذت بردم بیشتر از این مطالب در وبسایتتون قراردهید.
چشم حتما،خوشحالم که دوست داشتین
خیلی خوبه که با وبسایت شما آشنا شدم.. مطالب اشتراکی بسیار مفید و کاربردیست
خیلی ممنون، خوشحالم که مفید بوده،ممنونم از کامنت
خیلی ممنونم بابت انتشار این مقاله بسیار مفید و کاربردی موفق باشید به امید موفقیتهای روز افزون.
امیدوارم درست کنید و از بافت و مزه بینظیرش لذت ببرید.ممنون از توجه شما
ممنونم فکرنمیکردم که کاپ کیک دستورش راحت باشه
بله خیلی راحته هر جا مشکلی بود در خدمتم
محتوا و مطالبی که به اشتراک میزارید بسیار آموزنده ست
خوشحالم که مورد توجه شما قرار گرفته
سایته خیلی خوبی دارید
موفق و پیروز باشید
وبسایت بسیار خوبی دارید
موفق باشید
ممنون از توجه شما
سلام و سپاس فراوان از اشتراک گذاریتون مطالب سایت عالیه
مطلب مفیدی بود ممنون
ممنون از شما
با تشکر از سایت خوبتون
سلام میشه از ارد برنج استفاده کرد؟
سلام دوست عزیز خیر
ساییتون عالیه. من یکی از طرفداراتونم.
خیلی هم عالی بود