Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

کاپ کیک شکلاتی

این دستور را از سایت passion for baking ترجمه و تست کردم.

مواد لازم:

آرد ۲۰۰ گرم

پودر کاکائو ۶۰ گرم

بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری

نمک ۱/۲ قاشق چایخوری

شکر دانه ریز ۲۵۰ گرم

تخم مرغ ۲ عدد

عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری

مایونز ۱۷۰ گرم

آب ولرم ۲۰۰ میلی لیتر

طرز تهیه:

آرد، پودرکاکائو، بیکینگ پودر،نمک را مخلوط و الک کرده.

تخم مرغ و شکر را با دور متوسط همزن به مدت ۵ دقیقه هم میزنیم.

مایونز را اضافه کرده و با دور تند ۵ دقیقه دیگر میزنیم.

سپس آرد و آب را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه هم میزنیم.

دمای فر ۱۶۵ درجه از پیش گرم شده

مدت پخت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه.

کپسول ها را دو سوم پر کنید. قد یک بند انگشت خالی باشه.

قبل از خارج کردن از فر از پخت ان مطمئن شوید.

بعد از خنک شدن کاپ کیک ها روی آن را با شربت یا شیر ولرم مرطوب کنید و برای تاپینگ آن (مانند عکس) از این دستور استفاده کنید.

sillky ganache

گاناش ابریشمی دستور از سایت passion for baking

مواد لازم:

خامه ۵۰ میلی لیتر

عسل ۸۰ گرم

قهوه فوری ۲ قاشق سوپخوری

شکلات تلخ ۴۰۰ گرم

کره ۱۵۰گرم

طرز تهیه:

شکلات و کره را در یک ظرف میریزیم و کنار میگذاریم.

خامه، قهوه فوری و عسل را مخلوط میکنیم و روی حرارت آب جوش میگذاریم (بن ماری)

وقتی کاملا گرم شد به شکلات و کره اضافه میکنیم، هم میزنیم تا یکدست شود.

۵ الی ۶ ساعت در یخچال میگذاریم. و سپس در قیف ریخته و استفاده میکنیم.

#سایت شیرینی پزی Bestchef.recipes

#سایت آشپزی  Bestchef.recipes

# رسپی های بهترین سرآشپز

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

32 پاسخ

  1. از کیک شکلاتی واقعا نمیشه گذشت البته جا داره که بخاطر وقتی که میگذارید و هنرتون رو به اشتراک می گذارین تشکر کنم منتظر انتشار دیگر پست های شما هستم موفق باشید

    1. خیلی ممنون،دیدگاه شما باعث قوت قلب بنده است

    1. خواهش میکنم، خیلی خوشحالم که دوست داشتید

    1. یک دنیا ممنون، قطعا دیدگاه شما باعث میشه انگیزه بگیرم.ممنونم

    1. خیلی ممنون، خوشحالم که مفید بوده،ممنونم از کامنت

  2. خیلی ممنونم بابت انتشار این مقاله بسیار مفید و کاربردی موفق باشید به امید موفقیتهای روز افزون.

    1. امیدوارم درست کنید و از بافت و مزه بینظیرش لذت ببرید.ممنون از توجه شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *