Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

رسپی های تصادفی

کلم برکسل کاراملیزه و سالاد مرغ

کلم بروکسل کاراملیزه و سالاد مرغ

رسپی از ماهنامه you

آماده سازی ۱۰ دقیقه| مدت زمان پخت ۲۰ دقیقه | سرو برای ۴ نفر

مواد لازم جهت تهیه مرغ:

سینه مرغ ۴ عدد

نمک و فلفل

خردل ۳۰ میلی لیتر

روغن زیتون ۱۵ میلی لیتر

مواد لازم جهت تهیه کلم های بروکسل:

کره ۱۵میلی لیتر

کلم بروکسل ۳۰۰ گرم

شکر قهوه ای ۳۰ میلی لیتر

باقی مواد:

۱۵۰ گرم سالاد سبز (کاهو،اسفناج و…)

 

طرز تهیه:

فر رو رو دمای ۲۰۰ درجه میزاریم تا گرم بشه.

سینی فر را کمی با روغن چرب میکنیم.

۱- مرغ هارو به نمک و فلفل و خردل آغشته میکنیم و روی سینی میچینیم.

روش روغن زیتون میزنیم و اجازه میدیم برای ۱۵ دقیقه یا تا وقتی که بپزه در فر بمونه.

سپس بیرون میاریم.

۲- ظرفمونو روی شعله میزاریم (شعله کم) کره رو توی ظرف میریزیم و چند ثانیه کلم بروکسل هارو توش تفت میدیم.

شکر قهوه ای رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شکر ذوب بشه و کمی هم کاراملیزه.

کنار میزاریم تا خنک بشه.

۳- در ظرف مورد نظرمون سالاد سبزمونو روی ظرف مزاریم بعد مرغ را میگذاریم در آخر کلم های بروکسل کاراملیزه شدمونو روش میزاریم.

نوش جان

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *