از گزینه های روی میز برای شب عید
مواد لازم:
آرد ۲۷۰ گرم
بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۲۵ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
شکر قهوه ای ۱۵۰ گرم
کره نرم ۱۳۰ گرم
آب جوش ۲ قاشق چایخوری
قهوه ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
قهوه و آب جوش را مخلوط کنید بزارید کنار تا خنک بشه.
کره و شکر قهوه ای را با همزن برقی بزنید تا رنگش روشن بشه بعد تخم مرغ را اضافه کنید.
ارد، پودر کاکائو و بیکنیگ پودر را روی مواد الک کنید.
با لیسک یا با دور کند همزن بزنید تا خمیر نرمی حاصل شود.
خمیر را نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
سپس یه قطر سه میلیمتر باز کرده و کاتر بزنید و روی کاغذ روغنی بگذارید.
دمای فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه.
در صورت تمایل میتونید از این کرم بین کوکی هاتون استفاده کنید.
دو قاشق سوپخوری پودر کاستارد
۲ قاشق سوپخوری شکر
یک پیمانه شیر
۸۰ گرم شکلات تلخ را روی حرارت ملایم بگذارید تا مواد غلبظ شود.
نوش جان