مواد لازم:
کره یا مارگارین ۱۷۰ گرم
پودر قند ۸۰ گرم
تخم مرغ یک عدد
آرد ۲۵۰ گرم
وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
پودر نسکافه یک و یک دوم قاشق چایخوری
آب گرم جهت حل کردن نسکافه یک چهارم قاشق چایخوری
شکلات ذوب شده به مقدار لازم
طرز تهیه:
کره نرم و پودر قند را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک شود سپس تخم مرغ و وانیل اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا تخم مرغ جذب مواد شود.در این مرحله نسکافه حل شده در آب و خنک را نیز اضافه کنید. در آخر آرد را اضافه کرده و مواد را در حد مخلوط شدن هم بزنید. مواد را داخل قیف ریخته با ماسوره M1 ریخته و روی سینی فر ماسوره بزنید. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید. پس از پخت و خنک شدن یک طرف شیرینی را داخل شکلات فر کرده و در صورت تمایل کمی بادام خرد شده روی آن بپاشید.
این شیرینی به مدت طولانی در ظرف دردار قابل نگه داری می باشد.
مقدار آبی که برای حل کردن نسکافه استفاده میشود کم است و نسکافه را حالت خمیری و غلیظ به مواد کره ای اضافه کنید.
برای ثابت ماندن فرم شیرینی ماسوره زده قبل از پخت سینی را می توانید ۱۰دقیقه در یخچال قرار دهید.