مواد لازم:
کره ۱۶۰ گرم
پودر شکر ۱۱۵ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
آرد ۲۲۰ گرم
آرد ذرت ۳۰ گرم
بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چایخوری
کرنبری خرد شده ۱/۲ پیمانه
پودر نارگیل ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه:
کره و پودر شکر را با همزن بزنید تا یکدست شود.
زرده ها و وانیل را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود.
آردها را اضافه کنید و هم بزنید در حدی که مواد به خورد هم برود.
کرنبری و نارگیل را اضافه کرده و با لیسک به خرد مواد دهید.
گلوله های ۱۰ گرمی برداشته و در سینی بچینید.
دمای از پیش گرم شده فر ۱۷۰ درجه
مدت پخت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه
نوووش جان
رسپی از مریم گودرزی
ماهنامه ۱۳۶ هنرقنادی
سایت آشپزی
سایت شیرینی پزی
رسپی های بهترین سرآشپز