نان تست کره‌ای

مواد لازم :
آرد ( نان فانتزی ) ۵۰۰ گرم
نمک ۱۰ گرم
شیر خشک ۳۵ گرم
مخمر خشک فوری ۹ گرم
شکر ۱۰ گرم
کره ۳۰ گرم
آب حدودا ۲۹۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا مواد خشکمون رو داخل کاسه همزن ریخته و آب رو‌کم کم اضافه میکنیم
( آب گرمی که از شیر آب گرفته شده)
. آب رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر جمع بشه
. ۲-۳ دقیقه با میکسر ورز میدیم یا بادست
تا خمیر خوب جمع شه و از کاسه جدا شه
. بعد در چند مرحله کره ی به دمای محیط رسیده رو اضافه میکنیم و حدودا ۱۰ تا ۱۲ دقیقه ورز میدیم تا صاف و نرمی به دست بیاد
. خمیر رو توی یه کاسه چرب شده قرار میدیم و روش سلفون میکشیم به مدت ۱۰ دقیقه
. دوباره یک دقیقه دیگه ورز میدیم و هواگیری میکنیم و داخل کاسه میزاریم و سلفون میکشیم و ۱۰ دقیقه دیگه استراحت میدیم
. بعد خمیر رو باز میکنیم و رُل میکنیم و داخل قالب چرب شده قرار میدیم و روش کیسه ی چرب شده میکشیم و‌میزاریم یه جای نسبتا گرم ( مثل: کنار بخار کتری یا مثل من داخل فری که تو یه گرمای کوچولو توش داره
حتی میتونید یه کاسه آب داغ بزارید داخل فر تا یکم مرطوب بشه ) خمیرتون ۱ تا ۱/۵ ساعت باید استراحت کنه تا حسابی حجم بگیره
. فر رو روی ۱۸۰ درجه روشن میکنیم ( فر برقی ( باید روی فن روشن بشه)
. کیسه رو از روی خمیر به آرومی برمیداریم و با اسپری آب میپاشیم روش و کنجد ، چیاسید، تخم کتان ، شاهدانه یا تخم آفتابگردان روش میریزیم
. داخل فر داغ شده قرار میدیم و به مدت۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان میدیم تا حسابی رنگ بگیره و بپزه
( برای رنگ بهتر میتونید به جای اسپری آب از رومال تخم مرغ استفاده بکنید تا خوش رنگ تر بشه)

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشتاد شش + = نود یک